Update

Jag har inte skrivit på ett tag för det har verkligen inte funnits tid till det. Jag har inte hunnit få ihop att det redan är den 1:e december imorgon. Det känns...konstigt? Jag tror fortfarande att det var sommar nyss. Igår frågade jag en kund..."det är den 26:e idag va?" Han kollade på mig som att jag var lite efter och det var jag också, eftersom det var den 29:e igår.

Jahopp...och idag har jag tagit ledigt. Jag kände faktiskt att jag behövde det, och det är inte ofta som jag är ledig. I och med flytten nu så har jag lite annat att göra också. Det är tamejfan kaos i huvudet och det är så jävla typiskt mig att se allt som en omöjlighet och sätta hinder. Fan vad jag önskar att jag hade lite mer driv i kroppen. Men, som alla säger, det kommer lösa sig. Det här kommer nog bli bra...

Nej fan, nu måste jag käka frulle, ta en tur till ICA och sen åka ut till Hansa och köpa täcke!

Här är en bild från i Lördags då det var fest hemma hos Sanna!


en Surmulen Johanna

Trött, hungrig, stressad och bakis. Nu checkar jag ut för idag, hejdå.

rubrik



Jobb, städa, festa.

Bye!

you thought you knew it all, and let me tell you, you're not the only one by far


Hej....mitt...vinterland.....

Dagen började på ett minst sagt annorlunda sätt och jag kan säga att jag gjorde mig iordning på rekordtid! Ja jävlar, då skulle ni sett mig. Sprang fram och tillbaka som en kulspruta! Imponerande måste jag säga. Sen med rask takt traskade jag iväg till jobbet i snöstormen. Riktigt bra och rolig dag! Det finns inget så roligt som att få så positiva kommentarer utav kunder när man jobbar! Helt ärligt så blir jag så jädrans glad av det. Då känner man verkligen att man gjort sitt jobb och hjälpt kunden på bästa möjliga sätt. Ajusste, sen köpte jag en beige mockajacka av bossen! Dagens kap ;)

Efter jobbet mötte jag upp Sara....eller ja, Majzi som hon heter...och gick hem till henne, drack varm choklad kikade paradise hotel (!!!!!!!! nooo) och lite på Vampire Diaries. Sen åt vi finmiddag på Max! höhööhö.

Imorgon blir det jobb på Giraffen, hoppas på mycket folk!!!!

Sleeeeeeeeeeeep tight


We dance to the beat of bad kissers clickin' teeths


Paul Wesley



Paul Wesley....vad mer kan jag säga? Ni ser honom i serien Vampire Diaries, vilket jag är helt besatt av. Mina senaste lediga dagar har jag ägnat åt att streema alla avsnitt, sett intervjuer med skådespelarna, bloopers....kollat upp bakgrunderna på alla skådespelarna....ja....låter det knäppt? Det är det också. Det har nästan gått så långt att min besatthet leder till ohälsa. Men han är ju så jävla snygg!!!

Hos tandläkaren...

Jag vet att jag har sagt det många gånger förut varje gång jag upplevt något jobbigt, men det HÄR var definitivt det värsta jag upplevt i mitt liv (so far). Vad som skulle vara en harmlös och oskyldig vistelse hos tandläkaren, slutade i en smärtupplevelse jag inte ens skulle önska min värsta fiende. Jag blödde i hela käften efter att tandläkaren varit och skrapat med sin knivvassa typ...vad heter det?...Knivvassa tandpetare? Ja, vi kallar det för en knivvass tandpetare. Hon skrapade och skrapade tills hela tandköttet och tänderna täcktes av röd färg. BLOD!!!! I hela munnen!  "Om du hade borstat tänderna ordentligt, skulle det inte blöda såhär". No shit. "Ja, det här får bli en läxa....det här vill du inte vara med om igen va?" Are you threatening me?" Nej tandläkaren, det här vill jag inte vara med om igen...jag lovar att borsta tänderna bättre, jag LOVAR".

Sen sa tandläkaren att jag kanske skulle bli tvungen att dra ut visdomständerna.... -_-

catch myself catching myself



Snart ska jag bege mig ut i stormen mot Frejagatan där jag ska på lägenhetsvisning med mamma och pappa. Tur att det bara är några meter dit.

hohohoohohohoho



Det börjar dra ihop sig till flytt nu! Jag är både förvantansfull och lite pirrig, haha. Men det ska bli skönt med pyttelite förändring i alla fall. Så idag har jag förberett mig mentalt. Sen kom Tina förbi med Chiba och vi hängde lite hemma hos mig, gick och pantade en jävla massa flaskor som jag hade överallt i köket och sen köpte vi lite fika!!!!!! Sen gick vi hem till Tina i spöregnet för att proppa i oss en jävla massa mackor, pepparkaksmuffins och saffransgifflar. Jag kan ju inte påstå att jag har något vidare näringsintag....jag åt chips till frukost....

1:a advent!

Godmorgon! Idag är det första advent och dagen till ära har jag....en röd tröja på mig.
Snart är det dags för jobb och sen kommer päronen hit och ska hjälpa mig flytta :)
Hörs sen!


Söndag med Robyn

Det blev en kort jobbdag idag. Efteråt kom Sara och vi "storhandlade" på Maxi, dvs chips, dipp och sallad. Nu är jag bara trött och rastlös. Det är så tyst här nu i min lilla bunker, nästan så att jag saknar grannen ovanför. Jag vill höra dina steg och veta att jag inte är ensam! Haha. Robyn är i alla fall här nu och sjunger för mig. Fan, vad hon är bra.

Hej då.

If you knew better you would do better


EXPECTO PATRONUM AAAAAAAAAAAAAAH


En av läsarna är i alla fall:

Jag ska inte ljuga, det är inte jättemånga som läser min blogg, och vem kan klandra dem som inte gör det? Jag är ju så jävla tråkig och ointressant man kan bli. Öööh...

Men en utav läsarna är i alla fall Rickard Sjöberg! För några veckor sedan skrev jag att han var så jävla ful med sitt långa, lockiga och grådassiga hår. Aha, och vem har gått och klippt sig nu då?

På min svarta lista...

Jag har många personer på min svarta lista, nästan så många att jag kan kalla det för svarta listOR. Högst upp just nu är grannen ovanför. Får jag tag på dig ska jag strypa dig med mina bara händer. HELT JÄVLA SERIÖST!!!!! Vem fan i helvetes jävlar går hemifrån och lämnar musiken på???????????? WHY, WHY, WHY??? Vad har jag gjort för ont i mitt liv för att jag ska förtjäna det här??? Hjälp mig, snart börjar gråta. Samma låt har spelats sen klockan halv 9. Gick upp och plingade på, insåg sen att dem måste ha gått. Åh nej, nu börjar låten igen. Snart får jag ett riktigt psykbryt. Jag blir mentalt störd. Jag trodde att jag varit med om mycket jobbigt i mitt lilla liv, men det här....det här är fan det värsta.

Funderar på att skriva en lapp till honom, något i stil med:" DU, DITT JÄVLA KRONPUCKO SOM LÄMNAT MUSIKEN PÅ, ÄR DU HELT EFTERBLIVEN? TAPPADE DIN MAMMA DIG I GOLVET NÄR DU VAR LITEN? "
(Grannen, om du nu läser detta, bli inte arg. Om du hade varit i mina kläder hade du reagerat likadant).

Tur att det finns sjyssta grannar i alla fall! Jag fick ett par öronproppar :) och sen hjälp med att få tag på killen som nu är medveten om musiken som spelas om och om igen...hoppas bara att han kan pallra sig hem från krogen och stänga av skiten. AAAJUSSTE! Den snälla grannen kom ner nyss och knackade på...han hade letat upp låten (ifall jag någon gång i framtiden blir sugen att lyssna på den igen) Har här ni den, ifall ni är nyfikna på att höra den (7 minuter lång....helt lagom lång alltså) Dead can dance - Towards the within.

Ska bara påpeka att klockan nu passerat 00.00...låten har spelats sen 20.30....

Glad_tjej91@....

Konsten är att leva i nuet

Jobb på Giraffen idag!

So long suckers!

"Näääe, gjorde jag verkligen det?"....som det brukar låta.

Det är skamligt och bedrövligt, fruktansvärt och alldeles...alldeles underbart att ha så roligt som vi hade det i lördags! Dubbla hjärtslag, svettningar och ännu mer symptom, är tecken på en lyckad kväll. And I have payed the price for it. Minst sagt. Aldrig mått så dåligt som söndagen den 14/11, 2010. Jag ville bara...inte dö, det känns så brutalt att säga det. Jag ville bara....dricka vatten och knapra piller. En bula i huvudet och en tappad korv på stöveln (märkte det på morgonen), det är så det ska va! ;)

Tack för i Lördags!


Partyhatten...check!

Ingenting verkar vilja funka just nu. Internet är hur trögt som helst. Men men, inflyttningsfest nu hos Tina och Marcus!

Ses i....dimman?

okej, det här är en kontaktannons...

Ni kanske har läst inlägget jag skrev för ett par dagar sen, "Buhuuu", där jag konstaterade att det jag skrev INTE var en kontaktannons och att jag absolut inte ville framställa inlägget som det. Nu har jag kommit till den punkt att jag går emot mina principer, mitt egna bästa och mitt sunda (?) förnuft. Här är en kontaktannons:

Du som var den där killen inne på jobbet idag som köpte snygga flanellskjortor, jag blev kär i dig. Japp, kärlek vid första ögonkastet...har ni hört den förut kanske? Men jadå, det var kärlek ;) Jag kommer förmodligen inte se grabben igen, men OM jag mot all förmodan gör det, ska jag fanimig ta och bjuda ut honom. Okej, ta det här med en nypa salt...eller en näve...kanske två....Men, jag blev i alla fall helt stimmig och flummig och när jag blir sån....ja....då är jag nerkärad. Jag har kärat ner mig. Om du nu skulle vara så att du läser inlägget, så kan jag garantera att det är du med tatuering på bröstet och med ett jävligt charmigt leénde ;) Dumt att man ska vara så jäkla blyg, annars hade jag bjudit ut honom på dirren.

Tack för mig. Hej.

jag är kär i bilden av dig, inte i dig.


SHE GOT BOTH HANDS IN HER POCKET


Ska straxt möta upp mamma och brorsan, gå lite på stan och fika...förhoppningsvis, håller på att dö av hunger typ. Jag har matlåda, spaghetti och köttfärssås...men det har jag ätit några dagar i rad nu och är så jävla trött på det. Är ledig idag, så jag samlar krafter till på Fredag och Lördag! Lär bli kaos i och med att det är Farsdag! :D Jag hoppas på det.

Om ni läger märke till örhänget jag har i den lilla flärpen i örat (vet inte vad den heter)på bilden högst upp, så ser ni ett kors som hänger! Den kittlas väldigt mycket kan jag säga. Inspirationen var faktiskt Michaela Forni :)

Ha de götttans! Hej då.

Kroatien

Hahah, knäpp bild med min standard pose ;) Så jäkla sjukligt brun! Fuck, vad jag vill utomlands igen! Snart kommer det ett inlägg med massvis av bilder från Kroatien! :)

Buhuuu

På den senaste tiden har jag funderat väldigt mycket på hur mysigt det skulle vara att ha en pojkvän. Pros and cons liksom. Vissa stunder kommer jag bara på fördelar, i nästa stund nackdelar. Men fördelar som att alltid ha någon att komma hem till, eller att någon sitter och väntar på att just jag ska komma hem. Hålla hand. Gå på bio. Bara så simpelt som att laga mat tillsammans, titta på tv, gå på stan, skratta med...ja, listan kan göras lång. Och sen finns ju dem där nackdelarna...men dem tänker jag inte ta upp. Ibland blir jag så jädrans avis på alla gulliga par som passar så jädrans bra ihop...sluta vara så gulliga. Nej, det menade jag inte...klart att ni ska fortsätta vara gulliga. Men det skulle inte vara fel att själv ha någon att vara sådär gullig med. Att verkligen känna sig uppskattad av någon man själv uppskattar så innerligt. Fan, vad mesigt. På vägen hem hade jag låten "all by myself" i huvudet eftersom vi spelar den på jobbet. Att höra den låten i huvudet om och om igen och dessutom titta upp i grannens fönster och se han och hans tjej dansa tango tillsammans....det blev bara för mycket....kill me! Nej, men helt ärligt. Det här är ingen kontakt annons...då hade jag lika gärna kunnat bli medlem på någon dejtingsajt eller nåt...men så lågt tänker jag inte sjunka. Då söker jag hellre till Bonde söker fru eller nåt... Uuuuh, nu svischar alla nackdelar förbi i huvudet. Hej då.

På min önskelista...

Jag önskar mig en minst sagt udda  julklapp...



Knivställ inkl. knivar från coolstuff.se       975:-

rubrik

Är stressad och kom inte på någon rubrik, nu ska jag promenera till jobbet :) Ha en bra dag!


Att vakna till opera...

Har ni vaknat till opera någon gång? Det har jag. Imorse var första gången. Jag minns att jag drömde något fridfullt, fast ändå inte. Drömmar kan inte vara fridfulla. Kanske i början, men det slutar alltid illa. Ibland lite värre än illa och ibland en smula bättre. Jag minns i drömmen att jag började höra musik, jag satt på en parkbänk med två andra, gjorde helt plötsligt en kullerbytta och sedan hörde jag musiken och vaknade. Opera. Rakt ovanför min säng. I detta pappershus med milimeterstunna väggar. Varför? Det här var klockan 7 på morgonen. Jag somnade om. Drog täcket över huvudet och försökte tränga bort ljudet. Men det var lönlöst, som att tränga bort ett gammalt minne som vägrar försvinna....hur mycket man än vill. Sen började jag tänka. En hel timme, tiden går så fort när man tänker. Tills jag kom på att jag fortfarande hade ögonen öppna. Eller? Hade jag ögonen öppna? Jag sluter ögonen. Men nej, det går inte. Då tränger musiken in som nu bytt genre en aning...inget jag hört förut. Något nytt. Precis som den här dagen. Vad ska hända idag?

Gryningspyromanen

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser. Hur små saker blir stora på nära håll. 
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer. Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om. Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför.
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd. Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned.
En miljon på banken men ingenting att leva för. Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu. Jag kan se det från ovan fast jag är under dig.
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut. Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig.
Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå. Senaste gången jag minns var jag nog 13 år. Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå. Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


Looking out for the right...


Up with the tupp

Godmorgon alla bakfulla, glada och pigga människor! ;)

Jag vet inte vart jag ska börja...Men jag gör så att jag börjar berätta från slutet till början. På Harrys- Hos Sanna- Hos Tina. Och såhär enkelt kan jag sammanfatta det i välmåendehetsgraden (nytt ord): Sämst, sämre, dålig. Ett tag såg jag dubbelt hela tiden, men det måste nog ha varit snusen. (?)

Första gången på Harrys dessutom...det var väl....roligt, faktiskt. Kul med lite omväxling...vidga vyerna lite istället för bara Palace, haha. Det första som händer när jag kommer in på Harrys, så kommer det fram en kille och kramar om mig typ såhär: Neejmeen Heeeej! Är du här??? Jag hade ingen aning om vem snubben var, men vafan. Jag frågade i alla fall om jag kände honom och då sa han nej.

Hos Sanna förfestade vi, drack och jag såg på ett roligt youtubeklipp. Ja, det är typ det jag minns...hehe

Hos Tina började vi dricka lite, jag fixade hennes hår och nästan dödade henne med en champagnekork som utlöstes av sig självt.

Bilder kanske kommer sen. Tack för mig.


Här är i alla fall en bild från i somras på mig och Tina :)

It's been a hard day's night


Where the sky is blue


Cause i'm a creep, i'm a wierdo

Äckligt trött och flottig tjej som är redo för sängen nu! haha ;) Imorgon blir det jobb, Hansa den här gången. Så jäkla roligt att få jobba lite överallt! Omväxling är aldrig fel :)
Godnatt

Himlen är oskyldigt blå

Åh nej, vilken dålig rulle. 111 minuters plågosam tid fick genomlidas på en obekväm stol i en biosalong. Jag har fått men för livet när jag såg öppningsscenen. Då har Martin (Bill Skarsgård) och en tjej spelat in en "sexscen" tillsammans. Men det var inte vilken sexscen som helst...nää, i helbild ser man hans erigerade dolme som hon suger på...Herregud. Högsta graden av osmaklighet...haha...DAMN! uuuuuuuh....speechless.

SE                   DEN                  INTE                 !!!                   :)

Skådespelar insatserna var helt ok.
Hej då-.


Vad har hänt med dig? Du har gått ner dig totalt...

Vad fan har hänt med Rickard Sjöberg???!!?!? Varför, varför ser han ut som han gör nu? Han är ju så jävla ful. Klipp dig? Snygga till dig förfan. Dessa gråa lockar han har...


Ful

Och kolla hur han såg ut förr...



Okej, jag vet att han typ är lika gammal som min pappa....men han behöver ju verkligen inte försöka se äldre ut än vad han är. Han har alla förutsättningar att fortfarande se snygg ut...men men.


Min lille hund

Kändes oerhört konstigt att komma hem och inte mötas av en stor prickig hund, full av glädje och energi. Så jäkla tomt. Sen trodde jag alltid att han skulle ligga i sin bädd där han brukar för att bli klappad. Känns konstigt när man inte ska fylla på hundskålen med mat längre...Usch.



Så jäkla fin hund!

RSS 2.0