What we dream is all that matters

Godmorgon på er! Idag är set onsdag men det känns faktiskt som fredag (?) kanske för att i måndags (första jobbdagen på tre dagar) jobbade jag 8-19.... Dagen efter det 10-19. Men som sagt, denna regniga dag är jag ledig!

Har i alla fall haft en grym helg! Maggan kom upp hit, vi såg Swedish house mafia (!!!!!!) och drack massa öl. Plus att mamma, pappa och syster var här över helgen :) men åter till konserten, det var hur bra som helst. Vi stod och dansade konstant i två timmar och öronen fylldes av ljuv musik. Det var om kring 35-40 000 människor på friends arena. Himla många! Ett minne för livet, helt klart.

Nu ska jag hoppa in i duschen, gå och sola och sedan ta mig in till stan för att hitta en klänning till julfesten!

Puss och kram!


Första uppdateringen på min iPhone!

Hej hej! Jag hoppas att ni mår bra där ute. Själv har jag spytt som en gris för några dagar sedan. Det höll i sig i lite mer än ett dygn och jag trodde jag skulle spy upp mina inälvor. Jag hade ju liksom inget annat kvar i magen.
Fy fan vad jag tyckte synd om mig själv. Jag låg där i sängen och sprang till toaletten stup i kvarten. Aja, kanske lite TMI.... Men så var det. Nu mår jag i alla fall bra och kan äta normalt igen :)

Och såhär har jag sett ut dem senaste dagarna, sminklös, sunkig och spyig ;)


RSS 2.0