Heeejpaaaaer

hhmentjaa, har tatt tag i mitt liv och betalat räkningar, ätit pizza hos Magdalena, druckit drinkar och njutit av sommaren. Min mobil är helt stendöd men som tur är lånar jag Magdalenas så länge....tur ja! Var även en sväng hos päronen och packade allt inför flytten till stockholm. Är jag pepp ellääää?!??! Lite inom parentes sådär, så har jag även insett att allting inte alltid blir som man vill.
Eeehm, vill även meddela alla er som kikar in i min blogg att sluta upp med det. Det här bli det sista ifrån mig. Jag ska inte ta bort den, too many memories, men däremot spärra....Hoppas ni alla har det fint så hörs vi någon annan gång!
So long suckers
/Johanna Jojjo Solbritt Arlesten ;)

Sommar sommar och sol

I början utav juni åkte jag och maggan upp till sthlm för att se oss omkring lite, hehe. Vi åt frukost på min balkong (lägg märke till dem fina blommorna) i tre dagar och frukosten bestod av: Dammsugare, kärleksmums och kaffe.
Vi var i Kungsan och käkade på Friday's. Maggan får ögonkontakt med tre mc-killar som efter ett antal gångers förbipasserande, äntligen vågar sig fram och hälsar på oss. Fabian, djungel-george och micke? Helt sjukt störda killar i alla fall visade det sig, haha. Men kul var det.
Pizza, fotboll och vin i lägenheten uppe i sthlm.
h
Innan utgång på F12. Träffade på en gammal barndomskompis till min lillasyster...vi hängde rätt mycket när vi var små och det var typ 8 år sedan jag såg henne sist, sjukt vad tiden går fort!
Hemma i Kalmar igen. Jag sitter på en bil och väntar på Maggan medan hon snackar med någon kille... ;) Jag blev varulv. Den här kvällen var också första gången som jag vågade lämna ut mitt nummer till en kille som jag tyckte var söt. HAHA-. Men det gick åt pipsvängen, tur nog :)
Lillsyrran tog studenten!!!
Den här kvällen blev min tand utslagen och jag fick en stor fläskläpp. Inthe kuhul.
samma kväll....
Midsommar och jag och magdalena var på besök hemma hos hennes föräldrar, åt god mat och knöt midsommarkransar!? Men fina blev dem (maggans mamma gjorde min)
Jag hann fylla 20, det firades in på strand där typ 3 andra pers fyllde samma datum som mig. Jag har inga bilder i från det, men det var galet. Efter några dagars paus från festandet åkte vi båt och grillade.
Vi badade för första gången i år. Jag som är en riktigt badkruka, badade faktiskt! Wiiiihohohoho
Ett antal besök på vallen har det blivit....
Jag o maggan har levt lyxliv.
Ätit ute mååånga gånger...
Ännu mer utgångar. Det var fel kväll att välja klänning kan jag säga....det blåste som fan, magda fick hålla ena handen på mina skinkor för att klänningen inte skulle blåsa upp och jag fick hållai där fram. Helvete.
Vin och jordgubbar.
Där har vi varulven igen med några trubadurer. Jag dricker faktiskt fanta.
Jag har klappat en drake/sjöodjur
Ungefär 1000 utgångar till.... Vi har lika roligt varje gång.
Vi har varit i Helsingborg, Landskrona och Båstad. Tyvärr inte många bilder därifrån men allting sitter präntat i huvudet, så kul vi hade! Jäkla lyxliv...
Bästis o jag i båstad!
Grisfest. En hel jävla gris grillades! Mummmmma!
Vi ♥
Vi har åkt mycket bil, brandsläckare är ett måste
Vi har åkt en mördarbil påväg från Borgholm.
Jag har en massa mer bilder....eller ja, rättare sagt så har maggan det i hennes iphone. Men det här är bara en snabbresumé av månaden som har gått! Wiiii, bästa sommaren....ever?

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

HäjjHäjj!
Det var kul igår :)
Det har inte gått en enda dag då jag och Magdalena inte har träffats och hittat på något. Alltid gör vi nånting och faan så kul vi har!
(förbered er på en liten bildbomb sen i nästa inlägg)

Lillördag

Det är lillördag och jag är ledig imorn, kan det bli bättre? (det kan det säkert, men för tillfälligt käns det rätt så bra) hhee.

Hääääärry Potter!

Igår såg jag Harry Potter 3D med Magdalena. Jag har aldrig provat på 3D förr och jag tyckte att det kändes väldigt kontigt till en början. Jag såg texten dubbel och färgerna skiftade i olika nyanser. Jag viskade lite till Maggan typ: Ska man se dubbelt? Ska det vara så? Så fick jag prova hennes och hon provade mina. Nej, det var alltså inte meningen att man skulle se texten dubbelt och färgerna skulle inte skifta i olika nyanser. Precis innan filmen började fick jag springa och hämta nya! Kladdiga var dom, så jag fick sitta och putsa lite.

"Det var ju dom som...."

Hej på er!
Tänkte ägna några få minuter åt att på bästa sätt beskriva gårdagens utgång på Strand. Hmmm, vart ska jag börja? Många vodka-redbull senare och en liten Magdalena, så kan det ju faktiskt inte bli bättre. Kvällen igår höll alltså toppklass. Jag och Magda blev "utslängda" från vippen och därmed chans att dricka ur 10-liters champagneflaskan på grund utav en Robin som står och snackar med oss. Jahopp. Sen blev det några drinkar till på det och jag, Magda, Robin och Anton ska vid 2-tiden försöka ta oss hem. Lättare sagt än gjort. Vi går till bankomaten för att ta ut chash, magdas kort blir uppkäkat och vägen till busshållsplatsen blev lång och kantad med gupp. Vi missade alltså bussen (trodde vi). Jag försöker lifta, några stannade men då var det bara en plats kvar i bilarna. Robin var fruktansvärt optimistiskt trots detta, Magda funderade på vart hennes kort kan ha tatt vägen, Anton är fruktansvärt bitter och vill bara hem...och jag fortsätter få tag på skjuts hem och lyckas stanna en bil....eller ja, bil och bil. Det var två bilar ihop smidda med järnvägsräls. I mitten var ett barbord och ovanför hängde en kristallkrona värde multum (eller!?).
Tankar började flyga runt i huvudet när vi väl satt i bilen och skulle köra hem. Jag och Anton sitter i "skarven" där järnvägsrälsen var...vid varje gupp kändes det som att bilen skulle gå av, det var faktiskt bara en tidsfråga. Jag får dödsångest låter resterande passagerare få veta att jag faktiskt inte kan dö nu utan att ha hunnit till systemet. Nånting på vägen gick otroligt snett, fläktramen går av=bilen kan inte köra mer. Vi får lov att stanna i en p-fick i sisådär 2 timmar. Kreativa ideer flödade, men den bästa var nog att vi skulle fånga 40 igelkottar för att laga fläktramen med. Just då lät det som ett alternativ, men nu i efterhand är jag skeptisk. Tiden går och vi sitter i bilen och bara väntar på att bli påkörda av en långtradare som inte kan se bilen eftersom vi inte hade några lysen. Jag börjar trotsa på att gå hem, kliver ur bilen med Anton och börjar springa över ängen. Vi kom sisådär 10 meter för att sedan vända. Det var tydligen åt helt fel håll och lite elstängsel var i vägen.
Ytterligare en timma gick, robin var fortfarande optimistisk, magda lika så, anton hade i alla fall lite roligt och jag ringde tusen taxibolag i ren desperation. Tillslut kommer Micke och hämtar upp oss och vi kan pusta ut....ett tag i alla fall. En polisbil stoppar oss för att det gick en aningens för fort. Polisbilen ställer sig bakom oss och alla poliser går ur bilen. En grundregel innan man hoppar ur en bil är att dra i handbromsen, vilket nu var ett undantag. Polisbilen börjar rulla mot Mickes bil, men tack och lov var reaktionerna snabba och ett missöde undveks, tack och lov. Vi kunde glatt köra därifrån utan några problem och sen var ett stopp på Shell ett måste. Där vaskade vi körv med mos.
Det hände lite mer men nu orkar jag fan inte skriva mer. Ciao!

Hemma från skåneland!

Helgen har varit fantastiskt grym! Varit i Helsingborg, Landskrona och Båstad med Magda! En resa som jag faktiskt aldrig kommer glömma. Nu är vi på hemmaplan igen och ska dra vidare till strand. Allra först ska vi till Magdas föräldrar som bjussar på middag! Bussigt! ;)
wiiiii, suddig

Godmorgon!

Hejhejhej. Igår var jag och maggan först på bistro, sen o'learys, efter det krögers, sen vallen en snabbis för att sedan avrunda på K.M av alla ställen! haha. Det blev en lugn men rolig kväll igår, vi hade sällskap i form utav en Petter och en Micke och några fler som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på. Hehe, jag och namn alltså.
Nu ska jag pallra mig iväg i det regniga vädret till jobbet!
Puss sötfirrar


HUH?

Grym dag som avrundas med ett restaurangbesök!

Och så var det de här med att...

Känner mig dränerad från topp till tå. Jag är en levande grejsimojs med avskaft nagellack som aldrig tycks försvinna helt och hållet. Sommarens dofter har aldrig känts starkare och mer naturliga än just nu. Även fast sommaren knappt har börjar, är den sorgligt nog redan påväg mot sitt slut. Kan det inte vara sommar hela tiden? Okej, idag är det exakt en månad kvar tills jag slutar mitt jobb, där jag har befunnit mig större delen utav mitt arbetsliv. Det känns lite bitterljuvt. Även om jag gärna hade fortsatt flyta med i den här sörjan och slippa ta beslut. Men nej, nu får jag rycka upp mig, ta mig i kragen och....äta en pirog nu :)
Pusssss

Last friday night

nöjd tjej med varulvsögon ;)

Utslagen idiot

Det senaste dygnet har jag legat utslagen i sängen, så jäkla mör och öm i hela kroppen....till och med ögat säger ifrån nu! De senaste veckorna har varit helt galna med kanske liiiite för mycket av det goda. Jobbfronten har varit relativt lugn, jobbar inte lika mycket som jag gjorde förra sommaren. Det kan vara skönt det med, att få njuta lite av den svenska sommaren.

I torsdags blev det en svängom på stan, ett middagsstopp på Italia och ett drinkstopp på Harrys med Maggan. Fredagen blev snäppet galnare med förfestande och utgång på vallen vilket blev otroligt roligt. Jag dansade, dansade och dansade (vilket jag känner resultat av fortfarnde....halvlytt). Efter vallen käkade vi fyllekäk på Corner där vi fick se lite live underhålling då en tjej muckar med en kille. Jag var i farten sisådär klockan 3 på natten och satte mig och sjöng med några trubadurer och maggan stog och bara ville hem! haha, det brukar typ vara tvärtom. Lördagsmorgon var inte lika kul. Men vi fortsatte festandet på lördagkväll också och jag måste erkänna att jag inte riktigt var på topp då. Två dagar i rad blir bara tuffare och tuffare. Men, what the fuck. Det var kul ändå. Kom hem tidigt och däckade i sängen.
På morgonen kommer maggan o kim förbi, det bjöds på frulle och jag var helt väck. Det bjöds även på en återställare a la Johanna, polackvodka, apelsinjuice och jordgubbssaft.
Och som sagt, sedan klockan 19.00 på söndagskvällen, tills nu, har jag spenderat sängliggandes. Vad är det med mig?! Halvdeppig varierat med lyckorus. Och hjärtat slår trippelt.

RSS 2.0