Redo!


Slut på svirandet

Ikväll tog jag det piano=ingen efterfest eller heavy drinking. Jag sparar mig till imorn då det är absolut sista partykvällen i Kalmar. Hmm, så imorgon intar jag och Maggie Kalmars gator för att hitta den perfekta sista-gången-i-kalmar-och-vallen/house-outfit. Det lär bli grymt, eller vad tror ni? Puss på er.

i'm back!

HEEEEJ! Jag har legat avdäcäkad sen klockan 15.00 igår....typ. Innan var jag och Maggan på utflykt och fixade en massa ärenden. Eller ett ärende egentligen. Vi hann ta en pciknick utanför Ölands Försökringsbolag, prova päls på Lindex, äta Kebabens goda pastasallad, fixa naglarna (nej, det gjorde vi inte, men det var nära). Sen kom jag hem, la mig i sängen och sov ruset av mig. Jag var helt borta och sen vaknade jag upp med migrän ungefär vid 8. Men, jag somnade om och vaknade först nu! Hhöhöhöh. Och jag känner mig som en helt ny människa, huvudvärken är borta. Ska bara ta en dusch först så blir jag nog ännu piggare, hehe ;) Till råga på allt så fick jag ett väldigt bra besked imorse....och jag är så glad! wiwiwiwiwi :D

jaaa...en rubrik eller nåt

Gormorgon.....Hur mår ni? Jag mår skit rent ut sagt. Hela natten har jag vridit och vänt på mig, frusit, svettats, drömt mardrömmar, gått i sömnen, hostat, haft nackspärr....ja, och så vidare. Fyfan. Nackspärr har jag i och för sig fortfarande och min förkylning har blivit tusen gånger värre. Inte en enda gång har jag varit sjuk i sommar....så, jag antar att det är okej att bli det nu. Eller? Jag ska ta lite hostmedicin och treo (som mamma sa igår: Knapra inte upp dem där treon nu! Men det är ju brustabletter? sa jag då). Hmm....Idag ska jag fortsätta packa ner mitt lilla rum....någon som känner sig manad att hjälpa till att montera ner min bokhylla som väger 1 ton? (Förresten så låter jag som Bernt 84 på crack....när jag blir förkyld så sätter det sig alltid på stämbanden).
Hej då.........................................

Lillfredag


Skrattfest

För övrigt ser det ut som att jag sitter i en antikaffär....om man bortser från träningscyklarna ;) Haha! Jag och mamma roade oss med det här medan vi väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta!!!!

What we dream is all that matters.

Mhm, och den nya headern har inte dykt upp än. Jag vet att det kan ta ett tag, vi får väl se om den tänker dyka upp inom någon snar framtid. För övrigt är jag nu oerhört rastlös och den sköna lilla getaway-en får gärna ta slut nu, jag har vilat upp mig, gått utan smink i två dagar, färgat håret och gjort alldeles för lite dem senaste dagarna, inte mig emot dock. Skulle gärna önska att vardagen kunde ta fart nu och att allting blir fixat, poff, bara sådär. En knäpp med fingrarna och allt är klart. Det hade väl varit skönt?

Åker tillbaka till stan ikväll för att spendera kanske den sista gången på Krögers för den här sommaren. Ååh, det är verkligen dgas att börja mjölka ut det sista ur den här, ack så underbara, sommaren som försvunnit alldeles för snabbt.
Hörs!

Ny header...igen.

Blev lite trött på den förra, så det kom upp en ny. På bilden är min allra första header som jag hade på en annan blogg. Hmm, vi får se hur länge den nuvarande får stanna kvar som header. Nu ska jag se true blood, äta lite cheeseballs och dricka cola, match made in heaven.

hejhejhej

Tja!
Befinner mig någonstans mer söderut i Sverige och ska alldeles strax börja laga Taccos! Jag har gått omkring som ett lik idag med morgonrock och tofflor. Tänk vad det tar på krafterna att flänga runt såhär. Nåväl, jag behöver den här tiden för att ladda batterierna igen. Jag lägger upp bilder från i lördags lite senare, när jag känner för det. Vill bara påpeka igen att bra ideér med alkohol i kroppen, oftast inte (eller aldrig!?) är bra ideér.
/Johanna

Baaaaah

Bra ideér på fyllan är, och kommer aldrig vara/bli, bra ideér. Lär er det! Hehe. Men, vi hade sjukt kul igår och fan med gutt att ställena har öppet till 05, hihih. Att ta tunnelbanan så sent (tidigt?) är ingen höjdare kanske, men vadfan. Nu är jag faktiskt i Kalmar av någon anledning? Det var inte vad jag hade planerat. Jag kanske ska börja lära mig att ingenting jag planerar, går som planerat. :D
Snigga sejjer! Snart hämtar Maggan upp mig och då ska vi äta och börja förfesta inför sista Club Caj!!! Ses på Vallen!? Puss

Ojhhhjo

Hahah, lillsyrran och jag, vi har en tredje person här också men denne är dock lite för full för att medverka på kort. :) ? Ikväll blir det premiär på Lobby? Aja, vi får se. Bästa 05-stället? Puss?

Kvällssol på min balkong i "Johannashov"

Hejhej! Idag har jag spenderat min första dag här i sthlm, alldeles själv, först på arbetsintervju vid klockan 10. Bara det att ta tunnelbana in själv är en upplevelse i sig. Herregud så roligt och vad mycket udda folk det finns! I like. Alltifrån pundare till kostymnissar, fjortisar med överdriven stockholmsdialekt (och som för övrigt snackar alldeles för högt), och sen då jag som fortfarande måste se mycket konfundersam ut när jag står och ska välja mot vilket håll jag ska åka. Gröna linjen, check. I alla fall, intervjun gick jättebra, mer säger jag inte just nu.
Efter det strosade jag runt på stan, gick in på diverse inredningsbutiker och hittade en hel del som jag nu hela eftermiddagen har pysslat med att få iordning. Har jag nämnt att jag är en mycket händig person? Envis också för den delen. Lägenheten kommer nog bli mycket fin när den väl börjar komma iordning :) Nyss var jag ute och gick en runda i Hammarbyhöjden och till min lycka ligger det ett drop in solarium alldeles i närheten, gutt :) Dessutom gick det, ja dem gick faktiskt, två rådjur cirka 3 meter framför mig och över vägen. Inte hade dem någon brådska inte. Hmmm....det är knappt man ser rådjur gå så nära i dem djupaste skogarna i småland?
Nu skiner solen här i Johanneshov och jag har precis kokat kaffe och ska sätta mig där ute och fortsätta läsa "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann". Boktips! Vid 12 inatt får jag finbesök av J&M som ska hålla mig sällskap i nästan en hel vecka. Vi hörs imorn! Puss

Godkväll!

Hej på er!
Är tillbaka i Kalmar efter att ha varit i Stockholm ett par dagar. Hmm, jag börjar gilla Stockholm mer och mer, tror att jag kommer trivas mycket bra där uppe bland alla 08:or (som bara blir mer och mer trevliga). Jag längtar tills jag kan börja inreda den lilla ettan vid Gullmarsplan och att bara ha en egen lägenhet känns som rena rama paradiset. Nu till det allra roligaste, var inne på Dressmann på Drottninggatan och lämnade mitt CV. Sen var vi tvungna att åka tillbaka till Kalmar och halvvägs dit så ringer dem upp coh vill att jag ska komma på intervju :D Så imorgon klockan 11 går bussen upp mot min kära huvudstad igen! Det här känns mer än bra! Det käns alldeles, alldeles......underbart!
Hörs imorn mina kära firrar!
Puss

Finns det en så finns det flera

Var iväg och kollade på Maggio igår, åh så underbart det var. Riktigt bra! Trots bultande huvudvärk, kunde jag njuta av hennes framträdande :) På tal om huvudvärken så har det hållt i sig en hel vecka nu. Hmm, förstår inte riktgit vad det kan vara. På jobbet idag hade jag så ont så jag trodde jag skulle dö...men det gjorde jag inte :) Jobbade på Öland idag med Mackan och det blir även jobb där imorgon.
Förresten, polackerna nedanför har dubblats nu. När jag kom hem från jobbet stog det 10 polacker i en ring och smussla om nånting, samtidigt som dem rökte "cigg"...sen blev dem väldigt höljuda. Typiskt just då så hittade jag inte nyckeln i väskan, fick sätta mig på trappan och rota i väskan, medan polackerna säger nånting, kollar på mig och typ skrattar..... men :( Kände mig fruktansvärt uttittad....Jag kan bara säga en sak och det är att jag är fruktansvärt glad över att jag snart, snart skall härifrån....långt härifrån-.
Får se vad som händer ikväll, har fortfarande en jävlans huvudvärk och då är det inte bra att exponera sig för hög musik och en massa folk. Håller tummarna för att det går över :(

I did it again

Skulle gå och köpa pizza med Magdalena och glömmer husnyckeln hemma, vilket jag har gjort alldeles för många gånger. När jag kommer tillbaka inser jag att nyckeln ligger på fönsterbrädan och mobilen i sängen. Bra där. Åkte hem till Maggan nåra timmar för att vänta på att Ken eller Mackan skulle komma hem. Efter tre timmar återvänder jag till 007-huset...fortfarande ingen hemma....känner på alla mina fönster och konstaterar att dem är precis lika mycket stängda som sist jag kände på dem. MEN! Vardagsrumsfönster var öppet så jag fick hoppa in där istället. Ni anar inte huuuur många gånger jag har fått hoppa in genom fönstrena....Sist var det köksfönstret, vilket är det knepigaste eftersom det är 2 meter högt plank som måste förbipasseras först...Men allting går med lite vilja!
Det blir ingen utgång för mig idag, jobbar 7 heldagar i sträck så det är bäst med lite vila innan det blir att fara upp till Sthlm igen!
Godnatt!

Krögerskväll med Dreamteam!

Det känns sorgligt, ja, faktiskt väldigt sorgligt att på fredag är min sista dag på Dressmann. Jag har haft så jäkla kul under tiden jag har jobbat med er, haft turen att ha världens bästa chef och lärt känna världens goaste tjejer. Minns min allra första dag då jag började med praktik, nydumpad av tonårskärleken, nervös och med en läckande juiceflaska i väskan...första gången jag sålde REDAkostymen, Annica blev biten av en ilsk (och tysk) chiuauahund, en gång när jag fick en invit att följa med en äldre gubbe och prova jeans i provrummet, när jag fick en apelsin av en kund, hur många gånger jag blivit "kär" (viasatkillen förra sommarn, mm, mmm, m). Ja, listan kan göras lång.  Framförallt, hur mycket jag har lärt mig, ovärdeligt! Tack för dem här nästan 2 åren!
Förresten, jag kanske ska plugga till bokbindare? Mamma skickade nämligen ett mejl med utbildningar och då fann bl. a den utbildningen med....hmmm, jag är tveksamm.
Puss!

Jomenvisst

Läste Östrans horoskop i morse (vilket jag alltid brukar göra, töntjohanna) och det stog att nånting i släkten kommer förändras och att det skulle bli en glad överraskning. Fan, vad tråkigt tänkte jag....jag hade önskat att det hade med lite mer tur med pengar eller vad fan som att göra. MEN, vid halv 3 idag fick jag den glada nyheten att min storebror ska bli farsa! I mars kommer den lilla krabaten och han har hittat världens sötaste mamma till barnet. Jag är så himla glad för deras skull! Faster Johanna....mmm, det känns bra. Jag gillar inte barn i egentligen...överhuvudtaget...snoriga, skrika och dana. Men när det är inom familjen så blir det en helt annan sak....hehe. Okej, barn kan väl vara gulliga....ibland.
Puss

jepp

Me right now- klev upp vid 7, pigg och glad, satte igång True blood, fixade mig och tog det lugnt. Precis som jag brukade! Nu ska jag gå (springa) till jobbet! Ha det braaaa va.

Augusti

Förlåt för att jag aldrig kan hålla det jag lovar, jag sa ju faktiskt att jag inte skulle skriva mer men jag kan aldrig och har aldrig kunnat vara konsekvent. Jag satt och tänkte på en grej igår....jag och maggan var på vallen igår (say what?) och jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk. Vi blir uppraggade av några, eller ja, maggan blev och jag hängde motvilligt med. Vi slog oss ner och den ena killen skrek frågor i mitt öra och spottade lite heinikenöl på kinden. Huvudet exploderade och tålamodet tryte. Men i alla fall, det jag tänkte var att vippen på vallen måste vara den löjligaste någonsin. Att det dessutom är samma personer som sitter där hela tiden, gör ju inte saken bättre.....

RSS 2.0