Uppdatering från huvudstaden

Hallå Hallå! Jag har inte skrivit på aaaaslänge haha...Jag har bara inte haft något att skriva om och därmed känt att jag inte ska ha med en blogg att göra. Men nu fan, nu ska jag skriva lite och förhoppningsvis fortsätta med det :) 


Måste berätta om en händelse....För några veckor sen var jag på Hemköp för att köpa lunch. När jag skulle ta rulltrappan upp ser jag en mamma vid andra änden av rulltappan som skulle försöka åka ner med sin barnvagn....Men hallå? Rulltrappan går ju uppåt, hur fan ska hon ta sig ner för den??? Dessutom med en barnvagn? Okej att man kanske är äventyrlig, men där går gränsen. Det roliga är att jag börjar fundera, "Herregud, är det jag som åker åt fel håll i rulltrappan!?" Men sen förstår jag att nej, det är den tankspridda mamman med barnvagn som är helt ute och cyklar. Ser hon inte att jag åker uppåt!? Borde inte någon slags klocka ringa då? Haha. "Det där kommer inte gå så bra!" skrek jag då och då förstår hon vad hon är påväg att ge sig in i. Så, hon börjar backa. Problemet är då att en köbildning har hunnit bilda sig bakom henne på cirka 30 pers...som tror att rulltrappan som går uppåt, är den som går nedåt....hmm. What can I say?

Nu ska jag äta glass med stelnande chokladsås (har ni prövat den??? Så jävla god) och tycka synd om mig själv för jag är jättesjuk.

Hörs någon annan gång! Puss o Kram

RSS 2.0