Rubrik

jag har sprungit runt och städat i mitt rum så gott det går. Imorgon kommer syrran och Maria hit och då måste det ju se lite fint ut i alla fall. Jag har jobbat hela dagen i dag och är helt slut nu, fysiskt och psykiskt. Idag lagade jag blomkål, kotlett och grönpepparsås till middag. Asgott faktiskt. Och fettsnålt. Bra. Fick dessutom över så att det blev två matlådor. Jag känner verkligen hur ointressant detta inlägget blev. Snart ska jag hänga tvätt också. Jag måste också tvätta håret. Smutsigt så in i h......Vi får se hur morgondagen blir. Just nu är det upp och ner. Intresseklubben antecknar? Bra där.
Vi hörs imorn

I mittpunktens lycka

Ibland måste man ta svåra beslut, trots att man inte är redo. Man måste bestämma sig en gång för alla och verkligen stå fast vid det, inget velande fram och tillbaka. Bara gör't. Man kan aldrig veta om man valde rätt eller fel, för det existerar inte. Det blir vad du gör det till. Tänk heller inte, "tänk om..." för det finns inte heller. Saker händer för att det SKA hända. Det viktigaste är att du faktiskt tar det där beslutet och inte låter det glida ur dina händer. Så, nu har jag tagit mitt beslut. Ingenting kommer bli som förr. Det är med en skräckblandadförtjusning och med en klump i bröstet, både av lycka och sorgsenhet, som jag nu kan meddelea att jag sagt upp mitt lägenhetskontrakt. Så, nu var det gjort. Nu ska jag bara se till att mina sista 10 veckor här i Kalmar bli hur underbara som helst och att ingen idiot ska komma ivägen för min sommar! Wihihihi
Simma lugnt mina söta firrar

om sanningen ska fram

Resultatet av gårdagens festkväll är följande: Uppsvullen och söndertrampad fot, obotlig huvudvärk, ett konstanterande att nästintall alla killar är drägg.
Men! Jag hade sjukt kul med lilla Maggan, som vanligt :) hihi

Torsdagens Krökers

Våra två nyförvärv i den bästa butiken som finns!!! :)

Inget internet

Hej på er!
MITT INTERNET FUNGERAR EJ!!!! Jag blir vansinnig och alldeles gråtfärdig, man är ju fullkomligt handikappad utan det :( Och inte har jag någon dum iphone heller....Vi hörs när mitt internet är fixat! Vilket är typ om 10 år eller så...
Ikväll blir det nog ferre med Maggan och det ska som vanligt bli kuuuuul :) Och på tisdag (om jag får tid då) så ska jag gadda mig. (Mamma, förlåt...)
Okej, vi hörs år 2021 :)
(Jag blev förresten kär i dag på jobbet.....igen...hehe)

Kniven mot strupen

NU blir det att kolla Kniven mot strupen med mamma och pappa! Alexander Nilsson är väl förjävla härlig?

Undanflykter, undanflykter....

Jag tänkte ju att jag skulle få någonting gjort nu när jag är ledig och befinner mig på faktiskt den bästa rehabplatsen i världen, men något gjort får jag ändå inte. Jag har ödslat all min tid på att: titta på tv, måla naglarna, gå ut och gå, titta på IQ-befriade Glamorama, druckit hejdlöst med kaffe, stirrat ut genom ett fönster, stört mamma när hon jobbat, ätit, lyssnat igenom Brittans album....sovit. Fuck. Vad är det för fel på mig? JAG      MÅSTE     SKRIVA     ETT     PERSONLIGT       BREV    !!! Så jag kan komma in på den där skolan som jag vill in på. Jag vill verkligen. (Fan vad skönt det känns att jag faktiskt vill nånting.....och att jag inte har ångrat mig än)
Och jag hart förövrigt äntligen lyckats pilla bort min nagelförlängning som började bli gräslig. Fan vad snabbt mina naglar växer. Nu kan jag skriva snabbt på tangentbordet igen :) Ääääh, fyfan...jag bloggar ju nu istället för att skriva mitt brev! Helvete. NU ska jag göra det. NU!

haha, jag tror jag dör lite smått och plågsamt inuti mig

Jag höll på att ändra lite sekretessinställningar igår på Facebook och då ville jag inte att folk skulle se om jag var "i ett förhållande", "singel" eller "det är komplicerat" osv osv...MEN, nånstans på vägen gick det oerhört snett och det upptäckte jag idag, 10 timmar senare. Jag går in på min profil...kollar lite snabbt....ser ett jävla hjärta och sen: "Johanna Arlesten är inte längre singel" NOOOOO, vem fan har jag nu blitt ihop med!=??!!??" tänkte jag i några sekunder. Hjärtat började dunka, jag fick ont i magen, svetten började rinna i pannan...nej, nej, nej jag är tamejfan inte ihop med någon!!! Så, nu befinner jag mig i mina sinnesfullabruk och har nu insett att jag absolut inte har något förhållande (tack o lov). För får jag denna reaktionen när det till och med är på låtsas....ja ni. (Killar, jag är fortfarande singel ;)



Välförtjänad långledighet!

Igår kom mamma och pappa för att hämta mig i Kalmar och sen åkte vi och kollade på hus i Hovmantorp. På vägen dit stannade vi vid en sjö och åt mackor och kakor. Mysigt!
Jag är ledig tills på fredag och på onsdag ska jag en sväng till Danmark för att hämta upp syrran som varit i Bosninen och sedan blir det ett stopp i Malmö för att träffa den andra syrran.
Den här ledigheten känns jävligt soft!

D'ACCORD









Aaamen eh, det var sjysst i lördags... :D

Skrubbeliskrubb

Hejhejhej på er!
Nu är jag hemma från jobbet och sak hoppa in i duschen för lite peeling, sedan bege mig till Tina, dricka kaffe och sedan gå och lägga oss och sola på Meddo!!! Välbehövt.
Tjaaarååå!

Life is what happens to you while youre busy making other plans

Godmorgon!
Vaknade redan vid 5 och trodde att det var dags att gå upp, men jag somnade om och trodde då att jag hade försovit mig. Men nej, nej. Nu ska jag kila iväg pusshejsbajs

En vecka med underbara Tina och Jojjo

Veckan börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och jag och lilla Tina har jobbat och ska jobba ihop resterande dagar i veckan. Helt ärligt så händer det alltid sjukt roliga saker när vi jobbar. Som idag till exempel, herregud. Är det inte tecken som delas ut så är det kroppsliga vätskor...hehe ;) Ser framemot ännu en arbetsdag! hihihihi

Turned the record on and wondered what went wrong

Ååå, jag vill åka till Grekland alldeles själv, ha det så jävla underbart och träffa någon snygg grek.

Helsike...

Jag vaknade upp imorse med en liten tanke om att sätta mig på ett plan helt själv till varmare breddgrader. Jag är ju faktiskt ledig nu i nästan en vecka så det hade ju varit perfekt! Jag pratade med det om mamma och hon tyckte också att jag skulle åka. Direkt efter att vi lagt på ringer hon upp igen och kommer med den lilla notisen att jag faktiskt inte har något pass längre eftersom det är nerdränkt i intorkat alkohol. Fuck. K*ken. Helvete. Jag hade ju behövt ett nytt pass till på fredag då det var tänkt att jag skulle åka, naturligtvis kunde jag ju inte ha kommit på denna briljanta ide någon vecka tidigare. Jag i ett nötskal. Alldeles för impulsiv. Inget pass, ingen utlandsresa. I helvete heller att jag skulle betala 1000 spänn för ett "akutpass". Jahaja, jag får ta min clear-my-mind-resa lite längre fram då...

Bilder från Kroatien

Hmm, vad ska jag göra med  mina pengar nu då? Tattuera hela armen? Bleka tänderna? Fylla på solkortet? Eller förresten, jag spara dem nog. Hej då.

Bomshackalack

Hej på er!
Jag har hållt på havla kvällen med min nya bloggdesign och det smärtar något oerhört att säga att jag inte hann bli klar. ORKAR   INTE   MER  !!! Det tar så jävla lång tid och siffror och bokstäver hit och dit. Herregud. Fast man fastar otroligt lätt, de senaste 3 timmarna har bara flugit förbi.
Nu ska jag äntligen hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen!
Godnatt!

Min nya favorit ring!



Kass bild men där är ringen i alla fall. Det är en klocka!!! Så jävla ful egentligen men ändå snygg jööö ;)
Gina Tricot 149:-

Fredagen den 13e

Bra dag som avslutades på Krögers med Maggan!


Nu är jag så in i helvetes trött, därför jag ser typ halvdrogad ut....men det är inte alkoholen! Så ni vet....Jag har faktiskt skött mig!!

Varenda dag är speciell...

...så även denna. Jag vet inte om det är jag som har förändrats eller allting runtomkring mig. Plötsligt ser jag allting med andra ögon. Saker och ting har bara blivit så annorlunda. Jag ser en ände på det hela och jag vet att jag snart inte kommer gå på kalmars gator, varken på vintern eller sommaren. Ett års övertid har gått och det gick verkligen fort. Jag vet att jag lätt hade kunnat skjuta upp det ännu mer, men nu är det dags att promenera på några andra gator någonannanstans, både på hösten och våren.

Jag kommer vara helt ensam till en början, må skit och sakna allt här i Kalmar. Men jag har gjort det här förut, flyttat till ett annat ställe och fått börja om från nytt. Det ser jag tillbaka som en positiv erfarenhet. Jag har klarat mig själv ett bra tag nu, längre än de flesta nittonåringarna. Jag har jobbat som en galning just för att kunna klara mig själv, det har alltid varit mitt mål. Såklart har mamma och pappa alltid varit nära till hands, just nu är det bara 7 mil som skiljer oss åt, men snart blir det över 50 mil. Men det ska jag väl klara av också! :)

P.S

Den här dagen har varit förjävla jobbig och jag har nog aldrig känt mig så irriterad och arg som jag gjort idag. Men, det är en ny dag imorgon och livet är faktiskt för kort för att gå omkring och vara arg.

Hejsvejs



Doctor, I need my medicin


gammal bild..

Ja, hörrni....idag alltså...Okej, det har hänt en massa sjuka grejjer idag. En sånhär allt-händer-på-samma-gång-dag. Jag hjälpte bonden från öland och hans blivande fru att hitta bröllopsslips och skjorta, sen säger jag att han kan ta två slipsar för ett annat pris, - i fall du spiller på den ena *blink blink*, men han förstod inte mitt "skämt". Han bara stod blickstill och kollade på mig. Jaha. Sen är det en äldre herre som frågade vart jag bodde (eeh hhe eh hee)  Och idag har jag också sett dem coolaste ögonen i världen! Ena var brunt och det andra var blått och brunt! Så jag var tvungen och fråga ifall hon hade linser men det hade hon inte! Jag var mäkta imponerad utav hennes ögon, varav hon svarar att hon tycker dem är jobbiga för att det är svårt att matcha ögonskuggor ;)...sen kommer det en man och ska betala och när jag lämnar ut pengar och kvittot säger jag:- Åh här får du kvittot på köpet. Han började skratta i alla fall och jag med...Tina också! Till sist kommer en kund och ger mig en apelsin. Tackar!!!!

KÄRLEK OCH RESPEKT!!! ;)

Hej hej soliga Sverige!

Idag har det varit underbart väder på min lediga dag, sikken tur man har :) Dagen spenderades i solen ute i Lindsdal med Sara. Vi åt melon, jordgubbar, annanas och grillad kyckling i det varma vädret. Solen tog endel känner jag nu, haha. Vi var även barnvakter i ett par timmar och nu är jag faktiskt helt slut. Men roligt var det :)

Mamma ringde för ett tag sen och sa att brorsan och hans tjej har köpt ett hus nu! Så jäkla glad för deras skull och för att jag då har en lägenhet i stockholm! Gött!!!! hehe. Om jag kunde skulle jag flytta direkt, såklart skulle jag sakna mina vänner men tiden här i Kalmar börjar lida mot sitt slut för mig. Och jag vill inte börja tänka på allt jag kommer sakna för då blir jag bara ledsen. Så, den emotionella delen av hjärnan är numera avstängd. Punkt och slut.

Hörs imorn!

Bara en tanke

Ibland när jag går på stan tycker jag att alla ser förjävla överglada ut. Som att allt är perfekt och livet är så underbart. Är det verkligen så? Och OM det mot all förmodan skulle vara så, är jag fruktansvärt avundsjuk på dessa bekymmersfria själar med ett konstant leende på läpparna.

Jag tror ju innerst inne att allt är fejk. Alla sätter på sin "gladmask" så fort man vistas med folk runtomkring sig, för hur jävla kul är det att umgås med en surpuppa? Hur skulle det vara om man för en gångs skull svarade på standardfrasen, hur mår du, som det egentligen är? En egentligen djup fråga som har fått en annan, mycket ytligare innebörd i vårat avlånga svennebananland.

Häromdagen hade jag en kund som behövde en kostym till en nära anhörigs begravning (vit slips). Samtidigt har jag en annan kund och dessa två kunder kände tydligen varandra. Ena kunden sa till den andre: Jasså! Ska du på fest nu!? Ouups, jag svalde och väntade spänt på svaret och den pinsamma tystnaden kändes som en evighet. Nej, jag ska på begravning...Jag kände verkligen hur den andra kunden bara ville sjunka genom marken just när han fick höra svaret på hans något mer festligare fråga. Han vände sig sedan om och gick in i provrummet utan att säga nånting. Är det kanske därför vi aldrig vågar vara så ärliga att säga hur vi egentligen mår för att det inte finns någon som bryr sig tillräckligt och visar medkänsla?

För alla har sina egna problem att tänka på. Ingen är fullkomligt nöjd med sitt liv. Alla har problem vare sig vi väljer att berätta om dem eller inte. Vissa är bättre på att dölja sin bekymmer än andra. Om det är bra eller dåligt vet jag inte. Men det säger ju sig självt att vi någon gång måste må dåligt, för hur skulle vi annars veta när vi mår bra?


I-lands problem...



Jag provar plagg i butiken, köper det, kommer hem och testar igen och då sitter allt som skit. Vaaarfooooor???

I'm cleaning up my mess

Spillror utspridda på marken
Vassa skärvor överallt, som att gå på taggtråd
Såren skärs upp men blodet är inte lika tjockt längre
En vacker röd färg i olika nyanser som lämnar spår efter en varelse i strid
Varelsen blir svagare och svagare
Men det enda den vill är att finna frid


118800, vilken kändis är du lik?

Du påminer extremt mycket om melodifestivalentjejen Sara Varga om du dessutom har hennes vackra röst är jag säker på att du kommer komma långt inom musikbranschen. Annars tror jag att du skulle passa väl som chef över ekonomiavdelningen på något viktigt företag. Ha en bra dag!

Extremt uttråkad? Jag? Nää? Den här bilden skickade jag:







Njaaa? Haha. Ända likheten är väl att vi båda sjunger som krattor. Jag kanske har en chans att få skivkontrakt!?

I'm in love with Judas...

"Jaha, och vad har tokan hittat på nu då", tänkte jag när jag såg att hennes video för hennes senaste låt Judas, publicerats på Facebook. Är videon briljant eller är den helt katastrofalt pinsamt förkastlig? Jag vet inte riktigt. Det lutar mot brutalt förkastlig. Men jag kan ju inte vara objektiv i mina bedömningar när det gäller Lady Gaga eftersom hon är min stora kärlek här i livet. Så, jag kompromissar lite här nu: Videon är så katastrofalt dålig och oförståelig att den blir förträffligt bra. (Eller?....eeeh hehe ehhe he)


Fixa naglarna!

Idag fick jag äntligen tummen ur och gick och betsällde tid hos en nagelfixare (?) !!! Så imorgon vid 11 ska jag äntligen dit och fixa mina korta och skivade naglar, haha. Jag är pyttelite osäker på hur det kommer bli eller om jag överhuvudtaget kommer ha tålamod att ha så långa naglar och samma franska manikyr i en månad...jag brukar byta nagellacksfräg typ 3 ggr i veckan...Men men! Jag fotar resultatet imorgon så får ni se :)


Planering

Hej på er!!!

Jag har suttit här ett tag nu och tänkt igenom vad jag vill göra med bloggen. Typ, lite olika teman och ämnen. Ska börja skriva på min planering men jag blev så jävla kissnödig. Jag har tänkt på det här innan, att organisera bloggen, men då har jag alltid blivit kissnödig då med och sedan gått på toa för att sedan glömma av mina briljanta idéer. Hmm...kissa måste man ju. Jaja, jag återkommer (förhoppningsvis)

Godmorgon 1:a Maj!

Jag är trött som fan, men men. Den här veckan har varit helt galen, haha. Igår grillade vi hemma hos mig och käkade något albanskt som jag inte kommer ihåg vad det heter, men gott var det! Vi höll på att frysa ihjäl utomhus, hur kallt som helst. God mat och trevligt sällskap, men det kunde ju ha varit varmare. Senare kom Maggan så körde vi in till stan för att dra till Vallen. Kön var hur lång som helst men vips så var vi inne. Fullsmockat överallt. Så fruktansvärt mycket folk. Alla trängdes och hade sig. Men det var hyffsat kul ändå faktiskt, eller det blev roligare sen. Kom hem vid halv 4 nångång och däckade i sängen. Idag mår jag faktiskt bra :)

Ha de gött!

RSS 2.0