Morn morn

Jag är faktiskt lite pirrig, såhär på morgonkvisten. För idag är idag som jag ska ut och svira. För er som känner mig, vet ni ju att jag förr i tiden var ute i princip större delen av hela veckan. Men sedan jag flyttade till sthlm har det blivit ändring på det (och min lever har aldrig mått så bra som den gör nu). Det finns faktiskt mycket positivt med att inte gå ut så mycket: Slippa mörka ringar under ögonen efter att ha sovit endast en timme från det att man kommit hem från festandet, man lägger inte på sig några extrakilon då avstående från alkohol gör en jädra skillnad på kroppshyddan, slippa bekymret med att aldrig veta vad man ska ha på sig, spara på hjärncellerna (?) och sist men inte minst: spara pengar som annars skulle ha gått till alkohol, inträde m.m. Givetvis har man oftast så jäkla kul varje gång man går ut, så allt jag skrev innan har absolut ingen betydelse. Ikväll ska vi ha kul!
Puss hejj

Magnus Hörna

Jag, pappa och Jennyfer käkade pizza på "Magnus hörna" där alla söderslödder hänger. Pizzorna var ENORMA. Pappas var extra stor och jag skojar inte när jag säger att pizzans radie var på 55 cm  och tallrikens radie var på 33 cm. Ungefär hälften av pizzan låg alltså på duken. Varför ens ha en tallrik då? ;)

27 oktober

Att åka tunnelbana varje dag är ett oförutsägbart äventyr i sig. Idag efter jobbet var tåget fullsmockat och plötsligt står en kille bredvid mig och börjar "small-talka". Okej, det var en fråga till en början -"När började tunnelbanan gå till högdalen egentligen?" Frågade han och jag som precis stoppat in en chokladbit i munnen, skakade bara på huvudet och ryckte på axlarna. Hur fan ska jag veta det? -"Ingen aning". Folk började tränga sig in i tåget, samtidigt som de andra passagerna försökte kliva ut. När jag väl kom in stod alla som packade sillar och försökte desperat leta efter nånting att hålla i sig i. Den där killen ställde sig alldeles för nära och det blev så jäkla obehagligt. Han fortsatte prata med mig och fråga en massa frågor och jag ville bara börja gapskratta för det hela var så komiskt. Han frågade om jag var spansk, då sa jag nej. Han frågade om jag skulle av vid slussen, då sa jag nej. Han frågade vart min jacka var ifrån, då sa jag H&M. Då helst plötsligt kom han in på mattindustrin i Persien och att H&M konkurrerar ut dem. Jaha? Sen frågade han om jag hade släkt från norrland, då sa jag ja. Då sa han att jag hade vargögon. Okej?
Och varje gång tåget krängde till så var han en millimeter ifrån mig och den situationen är det värsta som finns. Då fick jag klaustrofobi, eftersom det inte fanns någon annanstans att ställa sig och jag hade verkligen ingen lust att stå bredvid honom nå mer. Det hela slutar med att han presenterar sig som Ceasar Flickerman och det sista han säger innan han ska kliva av, är att jag ska adda honom på fejjan och sen önskar han mig God Jul. Det hela HADE varit en rolig upplevelse om han inte såg ut som en knivmördare i 30-årsåldern, hade dålig andedräkt och hade samma frisyr som Snape (ni vet han i Harry Potter). Det värsta är väl att jag sökte på fejjan efter hans namn och sen googlade jag upp det. Det roliga är att då kommer det upp att det är en amerikansk skådespelare vid det namnet...och nej, det var inte samma amerikanske skådespelare som jag träffade på tåget mot Högdalen. Så, jag har alltså träffat på en schizofren psykopat med "Snapefrisyr" och dålig andedräkt vid namn Ceasar Flickerman (?) en helt vanlig torsdag i Oktober. Varför ska alla knäppa typer dras till mig?

Goodnight!

Är hemma efter en trevlig kväll hemma hos farmor. Nu är jag helst slut och vill bara gå och lägga mig i min sköna dubbelsäng...ja, ehm, syrran ligger ju bredvid också men det gör inget. Imorgon kommer pappa på en snabbvisit. Jaha hörrni, nu somnar jag. Godnatt!

Hej hej bloggen!

Idag är inte vilken dag som helst för idag är jag och syrran hembjudna till Farmor i Stureby för en bit mat och släktträff med alla kussar! Nu ska jag iväg och jobba, ha en bra dag!

23 Oktober

Idag känns det inte som att jag har vaknat än. Ställde klockan på alarm vid halv 8...i min vilda fantasi hade jag föreställt mig att jag skulle kunna pallra mig upp och tvätta...haha, hur tänkte jag där? Såklart orkade jag inte pallra mig upp, utan somnade vidare....helt utan skuldkänslor (jag behöver verkligen tvätta). Men, en stund senare gick jag upp i alla fall för jag skulle iväg och jobba, vilket jag inte var beredd på eftersom jag egentligen var ledig. Men inte mig emot! Hade förmodligen tynat bort om jag hade haft en ledig dag till. Ja, jag vet inte riktigt vad jag åstadkom på jobbet....tröjorna är vikta väldigt fint i alla fall, annars var det fruktansvärt lugnt. Jo men herregud nej, jag får ju inte glömma att jag lyckades ramla på jobbet. Haha, jag ser scenariot framför mig och jag tänkte "nej, nej, nej....fan vad pinsamt...det här händer inte....såg någon?" sen raskt upp igen och låtsas som ingenting, fast jag helst av allt hade velat typ, dö. Nej inte dö, men helst av allt vill jag att golvet ska bli utbytt, för mina klackar mot det golvet blir väldigt slippery. Okej, det kanske är lättare om jag byter ut mina skor. Nog om detta. Jag ska lägga mig i ett varmt badkar och försöka glömma den lilla fadäsen. Hej då!

22 Oktober

Jag är nog sämst på att blogga. Önskar att jag kunde uppdatera varje dag med något intressant eftersom det fortfarande är några stackare som kikar in här (förmodligen folk som antingen inte tycker om mig eller vänner från Kalmar). Men jag ska bättra mig. Hehe.
Idag har jag faktikst lite ångest över att jag inte hade möjlighet att åka hem och hälsa på. Jag missar nog förmodligen en väldigt grym utgång också. But that's life.

Bildbevis!

Jag lagar faktiskt mat! hahahaha

19 Oktober

Har fått klagomål från syrran att jag måste uppdatera min blogg....så, varsågod!
Hej på er.
Kom precis hem ifrån ett långpass på jobbet och inser direkt när jag kliver innanför dörren att jag verkligen, verkligen inte orkar laga mat. Men jag måste. På tunnelbanan rabblade jag om och om igen i huvudet att om jag inte lagar mat när jag kommer hem så är jag sämst. Problemet är att jag redan är så jävla hungrig, så en påse Polly fick lindra hungern så länge (ja, jag har hunnit äta en påse Polly på cirka 20 min). Jag är dock fortfarande hungrig (och fick väldigt ont i käkarna).
Nu ska jag ta upp köttfärsen från frysen, tina i micron och laga min jädra mat!!!!!

Finbesök från Kalmar!

Idag mötte jag upp Tina som är på utbildning här i Stockholm. Det känns som att det var år och dar sen vi såg sist, fast det är ju faktiskt bara lite över en månad. Kändes nästan som att jag var tillbaks i Kalmar igen. Vi fikade någonstans på Drottninggatan och hade det hur mysigt som helst!

Besviken...

Jag är riktigt besviken på Maskinens nya låt "krossa alla fönster"...fan, vad har dom gjort? Låter typ som linnros/adams-ray/timbuktu....eller nåt....innan hade dem ett unikt sound som jag älskade! VARFÖR...vad har ni gjort, Herbert och Frej? Här är deras nya låt:

Härligt väder

Min lillasyster är på besök här på obestämd tid..Så hon ska få vara min housewife eftersom hon inte jobbar. Ja, så hon ska laga mat osv.....perfekt!

keep me in my plane

Det är så jävla typiskt mig att så fort det går dåligt så ger jag mer eller mindre upp, tappar allt självförtroende och tänker det sämsta om mig själv. Så fruktansvärt typiskt, och det är ingen bra egenskap. Men ibland brukar jag tänka nu jävlar!!!! och oftast då får jag nya krafter. Det är så jag måste tänka nu!  NU JÄVLAR.
Ska vila upp mig ordentligt imorn och bara ta det lugnt.

wihohoho

Efter jobbet igår hade vi AW hemma hos Jimmy. Min lillasyster fick också vara med i gänget! ;) Öööhm, det var riktigt trevligt. Sorry för att jag lägger upp dem här bilderna, men jag är fan tvungen alltså. :D haha
Ja, dem här människorna jobbar jag med....haha

In mot stan!


HEJ

Morn på er! Har sovit überskönt inatt, inte vaknat en enda gång! Det är underbart väder och snart kommer syrran. Jag ska bara se det allra senaste avsnittet av Vampire Diaries och äta godis!!!! aaaah i'm in heaven.

Yeah man

idag så åkte jag en station för långt när jag skulle av vid Gullmarsplan. Hur fan kunde jag missa det? Helt i min egna disträa värld. Satan vad jag är disträ.... Jag köpte lösgodis efter jobbet och rätt som det var dök det upp en man framför mig i kostym med färgglad skjorta och slips, han sa: -Hej! Har du smakat dom här? (håller upp Geishasckoklad) -Öööhm ja? Sen kollar han jättefinurligt på mig, tar en näve med Geishas och stoppar i kavajfickan. Wierd.

Här var det kaffe!

Koppen är asstor i verkligheten...bilden gör den väl inte direkt rättvisa. Fick den fina koppen utav mina förra kollegor på Dressmann i Kalmar :)

och hur ska jag göra nu?

Jag har börjat med ett nytt system som hittils har fungerat bra. Jag sätter undan pengar vecka för vecka, typ som en budget jag har att leva för. Bara för att ha mer koll på hur mycket jag gör av med (eftersom jag är en slösmaja). Och nu är det såhär att mina pengar för den här veckan...är slut. Men flexibel som jag är, kan jag tänja lite på pengagränsen. Nu till problemet. Vart är min bankdosa?

Just nu:

Väntar på att min bror ska komma hit...vi ska bära ner saker till förrådet...

Sneakpeak

En liten förhandsvisning på hur köket kommer att se ut. Hehe, det blev bara dem här bilderna då det är en massa disk i resten utav köket. Men jag lovar att så fort jag kommer komma iording mera så lägger jag upp bilder! NU kanske ni tänker att det är konstigt med en stor spegel vid matbordet? Men, varför inte liksom? Dessutom känns köket dubbelt så stort med en spegel.

Hello

Typiskt att  vakna vid nio när man är ledig. Dessutom har jag sovit pissigt dåligt inatt, fast jag har ju hela dagen på mig sen att kanske ta en tupplur! Jag har förresten ÄNTLIGEN bokat tvättid...tur det eftersom mina sista underkläder nu är förbrukade.
Får se vad jag hittar på idag.
Städa och tvätta är i alla fall två måsten.
Och på onsdag ska jag se Whitney Port som medverkat i både The Hills och The City! Gryyyymt!

Oktober har börjat bra

Har för första gången käkat på en Libanesisk restaurang, druckit libanesisk öl och rökt vattenpipa (fast det har jag iofs gjort förut). Det var trevligt! Sen åkte vi till Vasastan, Bagpipers Inn. God öl. Killarna i baren kunde bara engelska...hehe. Nu ska jag strax gå och jobba. Imorgon väntar en ledig dag!
Puss hejj

RSS 2.0