En riktig sommarkväll!

Så himlans mysigt. Efter jobbet så hämtade Magda upp mig och så körde vi till långviken och mötte upp Kim och Calle. Vi åkte båt (jag fick köra!) och så grillade vi jättegod mat!. Mmmm, det här är sommar! Underbart.

den 23e juni

Mmm, snart blir jag ett år klokare, hela 20 bast. Det är ingenting egentligen, men för varje dag som går så lär jag mig något nytt. Jag har lärt mig att se det positiva i allt negativt. Jag vet att allting händer av en mening. Folk har kommit och gått och vissa har lämnat ett starkare intryck än andra. Både på gott och ont. Jag kan bilda mina egna uppfattningar utan någon som påverkar mig. Jag säger, tycker och tänker vad jag vill. Jag älskar att inte veta vad som kommer hända härnäst. Det finns ingen utstakad väg, för den är fylld med uppförbackar, återvändsgränder, korsningar och hinder spm kommer påverka mig och mina beslut. Bara jag inte stannar, så ska nog allt gå bra.
Näääämen, ha en bra midsommar allihopa!

I wish nothing but the best for you

Hejhejhejhejhejhej
Jag mår bra, tanden är fixad temporärt....men sen ska fan en guldtand in! ;)

Someone like you

Mmmmm, så fin låt :)

Morgonfresh

Ja, såhär uppiffad önskar jag just nu att jag kunde vaknat upp som :) Egentligen skulle jag ha jobbat idag och imorgon, men det är lite svårt att jobbigt med en fläskläpp, som lyckligtvis har gått ner rätt så bra nu. Men tanden gör fortfarande ont och jag ser ut som en pirat i käften. Mamma har hjälpt mig att ringa mitt försäkringsbolag, tur nog har jag försäkringar som täcker det här. Så imorgon blir det ett besök hos tandläkaren på Smålandsgatan 12.
Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig hemma hos mina föräldrar. Jag har lite svårt för att äta för att det gör så ont, men äta bör man, annars dör man. Så....nu ska jag äta!
Puss på er ♥

I want to be on your side now and keep a promise


Fan också...

Ja, fredagens utgång slutade väl inte sådär jättebra och jag förstår fortfarande inte vad som hände eller varför, vem det var eller hur. Det gick så jäkla snabbt och jag hann inte se. Och jag blev så chockad så jag minns knappt något efter smällen. Jag bara kände hur en stor bit av undertanden var borta och att läppen blödde. Om det var avsiktligt eller en olyckshändelse, vet jag inte. Men om det var en olyckshändelse så förstår jag inte hur man inte kan be om ursäkt eller nånting. Jävla idiotkillar som ska slåss. Fan ta er. Jag hoppas verkligen inte att det var avsiktligt för då kommer jag gå runt och vara rädd för att nåt sånt här ska hända igen. Och jag vill inte ens tänka på tandläkarkostnaderna...

För det är kö från gatan upp till hallen

Hejhejhejhejhejhejhejhej......Sorry för dålig uppdatering....IGEN.
Men jag kan ju sammanfatta lite vad som hänt: Jobb, fest....och jobb och fest. I like! Om 9 dagar blir jag 20 år!!! Ikväll blir det utgång med Maggan och igår var jag ute med Jennyfer och Maria eftersom dom tog studenten :)
Puss

Just när jag trodde att det inte kunde bli värre...

Jag var tvungen att sova med öppet föntser i natt för att det var så varmt i rummet. Jag hatar att sova med öppet fönster då dem är så låga och det är väldigt centralt. Vid åtta imorse vaknade jag av 3 polacker som sitter precis utanför, lyssnar på musik och kedjeröker. Så hela mitt rum luktar rök....men roligt! Jag tror ju inte för fem öre att det är vanliga cigg dom röker heller. Jag kommer ju aldrig våga ha mitt fönster öppet nu. HELVETE. Kommer förfan dö av värmeslag. Och det luktar fortfarande så jävla mycket rök, den har verkligen satt sig. Men men, trevligt med nya grannar (dom bor under mig).
fortsättning följer...

Ett helt jävla år sedan...

Tänk att det redan är ett år sedan jag tog studenten. Det känns knäppt. Runt sergelstorg och på östermalm var det fullsmockat med glada studenter! Man blev så himla glad av att se dem...fast....om dem bara visste vad som väntade....verkligheten ;)

Framme i Stockholm!

Efter en bilresa som gick kanonbra, befinner vi oss nu i stockholm! Vi har pimplat lite vin på balkongen och är redo för en liten svängom på stan!

the speech of freedom

Nu har jag nääästan packat klart och vid 10 så börjar vi köra upp mot sthlm! Jag och Maggan kommer vara där till på torsdag! Så jäkla grymt roligt vi ska ha, allting nytt...Åh, nu fick jag ett sånt jäkla lyckorus, den här sommaren har verkligen fått en bra början!
Nej, nu måste jag fortsätta packa, ska bara ta en kopp kaffe först ;)
Puss & Kram

Det blir en kväll i (på) Kattrumpan

Hej hej på er!
Vilket underbart väder vi har fått! Helt fantastiskt :) Jobbade bara några timmar idag och gick sedan och köpte glass med Tina som vi njöt av i solen :) Nu ska vi ett gäng gå bort till Kattrumpan och hänga!

Näääämen, vilka har vi här då???

Jag och Magda för någon helg sen!

Jag faller

Efter att ha lagat mat så kom jag på snilleblixten att kanske klippa lite lugg? Mjäkig som jag är, klippte jag bara lite sidlugg. Var så trött på det jämnlånga håret så det var dags för en itsybitsytiniwini change! hehe. Efter som jag ärvt självaste Tyra Banks panna så vill jag inte exponera pannan mer än nödvändigt ;)  Men Baby, eeeeh I was born this way? Haha, skitsamma. Jag blev missnöjd. Men nu har jag gjort det, annars hade jag legat vaken halva natten och undrat hur det hade sett ut om jag inte gjort det. Så!

En hejdundrande kväll!

Kvällen igår blev helt magiskt bra alltså! Fysatan vad roligt vi hade! Lillsyrran, Maria och Maggan kom på besök, så vi och Ken satt ute och drack lite, rökte vattenpipa och hade det mysigt. Sen blev det utgång på Vallen. Fyfan Maggan vad vi äääää bäst! haha. Kommer inte ihåg senast vi behövde betala för att komma in på vallen? Allra minst stå i kö ;) Göttmos. Och det va skitkul att bara dansa och släppa loss, åååh.
Såklart man man skit dagen efter, haha. Jag sov i soffan och jennyfer och Maria fick sova i min lilla säng. När vi hade vaknat och fixat oss blev det en sväng på stan med syrran. Vi käkade Thai Silk och kollade lite i affärer! Jag vaknade nyss, somnade vid 5 typ så det lär bli svårt att sova ikväll :P
Stockholm på måndag Maggan!!?!???!!?

RSS 2.0