Oh herrejesus

Jag mår så fruktansvärt dåligt efter igår, helt sinnessjukt. Dessutom är hela käken svullen efter visdomstanden. Sov kanske 2 timmar inatt och är så jävla trött. Men hungern är i alla fall botad med pizza som jag åt med Sara. Like old times. Efter jobbet idag så hjälpte jag och Sara till att bära en stor soffa och en stor säng upp för trappor. Haha, där tog verkligen mina sista krafter slut och nu är jag helt skakis. Förresten så var det en väldigt konstig dag på jobbet idag. Allt lustigt hände på en och samma dag. Men det var ändå roligt på något sätt. Hehe. Nu ska jag se BB hos Sara.

No strings attached






Trött tjej

Haha, såhör trött har jag inte varit på länge. Idag var jag på jobbet redan vid 7 för att inventera hela butiken. Oooh jeeeesus. Men tiden gick oerhört snabbt och vid tolv åkte jag till giraffen för att jobba till stängning. Det blev alltså ett 12-timmars pass idag. Gött. Nu börjar jag bli redo för sängen, ska bara hänga min jävla tvätt först på min nyinköpta torkställning...

Imorgon är jag ledig, vilket jag behöver. Ska nog pallra mig till stan imorgon...igen...

50-års fest med 60-tals tema



Igår firade vi mamma som fyllde 50 för några dagar sen. Med blommor i håret och en överdos med morfinhostmedicin i kroppen, så var det himlans trevligt.

Dag 2 i Kairo "Helvetet på jorden"

När man använder uttrycket "helvetet", eller "det är åt helvete", så betyder det att det inte är något bra. Riktigt illa fakitkst. I helvetet finns Djävulen och dennes undersåtar som sliter på ett sjuhelvetes varmt och smutsigt ställe. Kairo skulle jag vilja beskriva som helvetet på jorden. Staden Kairo är Djävulen personifierad. Jag tror att alla människor som gjort något ont i sitt förra liv, återföds här (och det är jävligt mycket folk). Typ som karma.

Idag var det tänkt att vi skulle haffa en taxi och åka till en av de största basaarerna, men det sket sig. Varken Jossan eller jag känner oss riktigt krya. Det kan bero på att vi sover på ett hotellrum som är typ 10 grader varmt på natten. Det kan bero på att det är så smutsigt. Det kan bero på maten vi äter och dess brist på näring. Det kan också bero på att vi 24 timmar om dygnet är livrädda för allt och alla. Varje gång vi går över en gata håller jag på att spy av rädsla. Det enda jag ser framför mig då är min psykologilärare som blev påkörd och dog här i Kairo. Jag ser framför mig hur det ser ut när man blir påkörd, antingen kastad upp i luften eller totalt mosad. Jag har dödsångest.

När vi gick runt kvarteret idag var vi nära på att få en hink i huvudet. Nästa gång är det väl en sten som kastas...eller vad fan som. Kanske en människokropp? Rätt så ofta ser vi vanställda människor som tigger eller vill sälja något till oss. Men vi vill inte ha något. Det enda vi vill är att få lite lugn och ro, se på alla jävla sandbruna byggnader och komma över gatorna med alla ben och armar intakta.

I Kairo ska man inte vistas längre än nödvändigt med risk att bli sinnesrubbad. Jag har inte hört annat än myller och biltutande i två dygn. I natt sov jag utan öronproppar och det spelar ingen jävla roll vilken tid på dygnet det är, det kör tutande bilar hela tiden. Ha i åtanke att dem där jävla minhareterna går på lite nu som då.

Vi har en ständig press på oss att se dem där pyramdierna. Fast just nu vill jag bara sätta mig på en stubbe i en skog och njuta av tystheten.






åh, vad jag stör mig...

På folk som inte kan visa någon hänsyn alls. Tänk steget längre för fan. Babbelbyxa...
(haha, babbelbyxa bara ploppade upp i mitt huvud...finns det något som heter det? Aja, synonymen är i alla fall pratkvarn...)

Hej då.

Äntligen fredag!




Godmorgon på er! Solen skiner halvt som halvt men det kommer nog spricka upp sen, härligt! Jag är lite stressad för jag måste gå till jobbet. Efter jobbet har jag en del ärenden att stå i. Hoppas att jag hittar allt!


Morgondagens utflykt....

Bär av mot vårdcentralen på Kvarnholmen. Jag frågade Sara hur hon gjorde när hon skulle gå dit eftersom varken hon eller jag är skrivna här i Kalmar, det här svaret fick jag: Man får ringa först, så får man en tid. Och lipa lite, inte ordagrant, men säg typ "jag är inte inskriven någonstans, men jag måste verkligen få hjälp".

Jag får tänka på något sorgligt så jag har gråten i halsen. Eller så räcker det väl bara när de får höra min röst och mina sönderhostade lungor...

Give me some superduperdunderpiller

Jaha, så har jag åkt på att igen. Kände mig frisk och kry i helgen men nu är kroppen slutkörd igen. Vad fan är det för fel på mig? Vitaminbrist? Sömnbrist? Influensa? Cancer i luftstrupen? Okej, den sista var lite överdriven. Men jag förstår inte vad det kan vara. Jag håller jst nu på att hosta ur lungorna och i natt trodde jag nästan att jag skulle dö. Okej, det var kanske lite överdrivet det också. Men jag låg bara och hostade och hostade.


Så idag på lunchen gick jag och köpte en massa vitamindrycker, i fall jag skulle ha vitaminbrist. Den första innehöll något med koffein som ska ge skärpa och dämpa stress med L-theanin. Vitamin Well Focus heter den. Den andra heter Vitamin Well Care med biotin för hår och hud. Jag har ingen aning om vad biotin eller L-theanin är....men det låter bra. Resultatet har inte visat sig än, däremot är kisseblåsan full och behöver tömmas ordentligt i detta nuet...hehe.

Last night















hehehe ;) Puss o kram skumbanan

Hallå där!



Godmorogn på er! :)
Utgången igår var rolig och jag höll mig i skinnet ;) Kanske så bjuder jag på några pics. Annars då? Jag är pigg och frisk som en nötkräna och ser framemot att jobba med goa Nettan! Hörs lite senare.

Ciao

Oplanerad Onsdag

Som vanligt...Jag kan i alla fall försvara mig med att det var roligt som fan! Oplanerat är bäst. Att gå upp 5 imorse var dock inte lika roligt. Men jag hann med tåget vid 7 och sov som en dregglande prinsessa hela tågresan. Väl framme i Hässleholm mötte jag upp Henrik och hans crew, fick nycklar och öppnade butiken. Lite senare kom Sofie. Nu har vi käkat kebab och sitter på hotellrummet. Imorgon blir det jobb igen och sedan hem till småland!

Min morgon...

Min morgon var så himla fridfull och perfekt tills....jag ser en stor, stor, brun spindel krypa tvärs över väggen. Jag som precis satt och tänkte "åhå vad skönt...jag har aldrig sett en spindel här....vilken tur". Såklart dyker det ju upp en spindel då. Det är ju som att spindeljävlarna vet vad man tänker! Snikna fanskap. Jaha, och vad ska jag göra nu då. Tänkte väcka Ken för att få hjälp men dp kryper spindeln in under en list. Åååååhh mamma. Sen helt plötsligt när jag står och kammar håret är den i taket nästan ovanför mig.

Alltså jag har sån panik och sådana kallsvettningar. Det går inte att beskriva. Fast jag blev ändå lättad när den kom fram för då har jag möjlighet att döda den. Så jag tog ett papper och skulle mosa den. Ja, då bröjar den krypa snabbt som fan in under en annan list. DEN VET JU FÖRFAN VAD JAG TÄNKER! Så nu har jag suttit här ett tag och kollat på väggen, säkert en halvtimme, men den kommer ju inte fram! För då vet spindeln vad som händer...Det värsta är att jag måste gå till jobbet snart och jag kan absolut inte leva med vetskapen om att en spindel stor som ett hus kryper runt här i mitt rum...HELVETE.

Hotell Göingehof



Hotell Göingehof ligger i Hässleholm och där ska jag under torsdagen och fredagen befnna mig. Varför? Jo, för att Dressmannbutiken där behöver personal. Så jag och Sofie ska åka dit och styra och ställa i den butiken helt själva. Tidigt på torsdagmorgon åker jag ner dit med tåget själv för att öppna butiken och omge mig med en massa skåningar. Lite senare kommer Sofie. Under vår vistelse i skåneland ska vi bo på det här hotellet. Jag håller tummarna att vi ska få hotellfrulle ;)

Jag har varit i Hässleholm en gång innan för kanske 6-7 år sedan då jag besökte min barndomskompis Amanda som flyttade ner till Hässleholm samtidigt som jag flyttade ner till Småland. Jag kommer ihåg vissa frekvenser från detta besöket, bland annat att vi träffade Olivier De Paris som var med i Big Brother....HAHA. Men när jag såg bilden på hotellet kände jag genast igen mig. Får väl se om detta blir ett kärt återseénde ;)

Klart!



Tack syrran för headern som du fxade åt mig i photoshop! Hade verkligen inte kunnat fixa den själv...


Haha, jag satt uppe till halv 3 inatt och fixade med bloggdesignen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker...måste nog vänja mig först.

Nattuggla

Hej, alla ni som är vakna...
Jag är egentligen skittrött men jag har hållt mig vaken pga min bloggdesign. Jag har hittat nörden i mig och suttit med en massa HTML-koder hit och dit för att försöka fixa designen. Det går väl sådär. Jag är absolut inte klar ännu, finns en del justeringar kvar. Men fy satan i helvete vad beroendeframkallande det är! När man väl har börjat är det svårt att sluta. Får se hur det ser ut imorgon, för nu ska jag sova!
Godnatt

Långpromenad i det fina vädret...

Idag har jag och Sara gått en långpromenad vid slottet och ut mot tegelviken och det där skitet...inte så långt egentligen men det tog lång tid eftersom vi gick så sakta. Vi kollade på den fina naturen och alla hus...vissa var fula och andra var fina. Sen in en sväng på Humanbridge...vi blev shoppingsugna ;) Kom ut med en burk med en elefant på i handen som luktade tjära. 5 kronor fattigare men oj så mycket gladare.....? Och nej, det var inte fint väder...skitväder med storm. Det skulle sitta fint med lite värme och några goda drinkar!!!!


Sjukling

2 veckor har gått sen sist jag var frisk. En långdragen helvetesförkylning har jag drabbats av. Måste nog pallra mig till någon vårdcentral och få piller eller vad fan som helst som kan göra mig frisk. Fy fan vad jag klagar känner jag...jag har i alla fall ingen tumör som elefantmannen...


i'm on the right track baby i was born to survive






Sömndrucken

3 cheeseburgare senare, en halv chokladkaka och en massa cola, så känner jag mig proppmätt och överbelastad. Jag har umgåtts med min fina vän Sara. Vi gör egentligen inte så mycket när vi är med varandra...vi bara chillar och pratar om allt möjligt. Sådär okonstalt, vi bara är. Vi passar som handen i handsken, eller foten i klackskon. Vilket som.

Jag är egentligen alldeles för trött just nu, för trött för att sova. Men jag vet att jag kommer väckas tidigt imorgon mot min vilja...och jag har dammsugat upp min ena öronpropp. Så, det är väl bäst att försöka sova. Godnatt!

Ambitiös men trött tjej

Hej!
Jag lagar mat för första gången på väldigt länge! Jag har alltid skjutit upp det men inte idag inte. Vid två ställde jag mig och började skala potatis, palsternacka och morötter som lite senare ska in i ugnen. Sen har jag marinerat och stekt ytan på en fläskfilébit som just nu är inne i ugnen. Sedan ska jag göra en grönpepparssås. Say whaaaaat? Gör jag allt det där? Jepp.

Jag har även hunnit med att slänga in en tvätt i maskinen...det är väl inte så jävla jobbigt i och för sig...men ändå. Dessutom har damssugit hela lägenheten och även mitt rum. Torkat av lite och dammat lite och sådär ni vet...Jag själv skulle behöva en makeover då jag just nu ser ut som en sleten 5-barnsmamma. Inget smink och en bulle i huvudet. Skönt!


Stressinlägg

Godmorgon på er!

Jag vaknade av att solen sken, hur härligt är inte det? För övrigt känner jag mig rätt hängig och tung i huvudet...men det går väl över vi får vi hoppas. Idag ska jag först jobba inne i stan och sen på giraffen!


pusshej

Lillasysters verk


Underbara vårdag!

Inte nog med att det är internationellakvinnodagen, det är också fettisdagen! hehe ;) Morgonen började med Tina och en fika på stan, gött! Önskar att varje morgon kunde starta så. Sedan blev det jobb inne i stan med Annica och Lina :) Ett killgäng kom in och Annica snappade upp dem och frågade om dem behövde hjälp varav den ena killen skrek högt: Ja, jag vill ha hennes nummer! Och pekade på mig. Jag började asgarva. Annica sa att han nog fick kämpa lite mer i så fall. Då gick jag och gömde mig...

Nu ska jag gå och köpa semlor och umgås med Sara och Alexsandra......pusshejsbajs

Back in kalmar

Nu är jag tillbaka i Kalmar igen efter att ha varit hemma hos föräldrarna i skogen hur länge som helst. Det har i och för sig varit skönt fast det är skönt att vara back in town....prrrffhhh. Mamma var på stan ett tag också så då gick vi och käkade lite. Annars har jag bara hängt med några här hemma och kollat på tv...samt träffat James Bond och sett hans Bollinger :)

Haha, hörs imorn skumbananer

Helvetesjävlaäckelförkylning

Kan man få lov att bli frisk snart kanske? Slippa fräsa ut ett ton snor varje dag? Slippa hosta upp slemguckor stora som tennisbollar? Och framförallt, få tillbaka min normala röst då jag inte låter fullt lika mycket som en pundare?

Nostalgi

17 år gammal och jag hade ingen aning om hur livet skulle se ut idag. Många vändningar som då kändes så tunga, men som nu har förvandlats till några lättnandes suckar. Allting som händer har en mening, även om det känns så jävla svårt just då. Och även om livet känns surt då och då, så vet jag innerst inne, att jag har det jävligt bra. Jag har fina, äkta vänner och en underbar familj och ett jobb som jag trivs oerhört bra med. Snart ska jag börja plugga också. Mars är snart förbi och sedan väntar sommaren. Då ska jag verkligen njuta, sitta på vänners balkonger och göra sånt som jag inte får. Njuta av de varma sommarkvällarna och inte behöva ha mer kläder på sig än short och linne. Fyfan så bra.

Sjukling

Jag är hemma hos mamma och pappa för att försöka bli frisk. Jag är alltså sjyyk. På morgonen skulle jag äta soppa, mamma sa något roligt och jag skulle fnysa lite lätt med näsan, men nej, då kom all snorsamling i soppan. Gött! Jag vill bara bli frisk så jag kan återgå till min vardag, hehe! :) Och Sara, krya på dig min fina kompis! Saknar dig♥

Pokerface


Nattkäk och nattblogg

Har spenderat min kväll först hos Sara som är halvt handikappad/sängliggande (typ) :) Kikade lite på tv och mös, hihihihi.... (punkt och slut) Sen gick jag hem. Väl hemma spelade jag poker och andra kortspel med Robin och i vanlig ordning slutade det på donken med Ken och Robin, precis som igår. Lite pinsamt att det var exakt samma personal som jobbade inatt med (och vi kom samma tidpunkt som föregående natt). Musiken var på högsta volym och jag käkade någon Miami hamburgare och lyssnade på I'm in Miami bitch samtidigt....bara för att...

Imorgon är jag ledig och ska vara med Sara! :)

Pusshejsvejsi

RSS 2.0