Hemma igen!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa, vi har käkat tårta framför tvn. Skönt att vara hemma igen. Jag har faktiskt skrivit "dagbok/blogginlägg" medan jag var i Kairo. Så det ska jag lägga upp här inom en snar framtid :)

Ignorance is bliss


Snart flyr jag min kosa

Shit, imorgon åker jag hem till mamma och pappa och på fredag är jag i Stockholm hos farmor, på lördag är jag bland araberna och alla minarheter i Egypten. Jag kommer få en chock utav att hamna i en sådan stor stad, med tanke på att Kalmar ungefär är raka motsatsen. Eller, det ÄR raka motsatsen. Jag får en chock bara jag sätter min fot i Stockholms pulserande innerstad...typ.

Det ska bli väldigt häftigt att åka dit och bo mitt i Kairo i en vecka...de flesta åker ju till svennehotellen och ligger och steker på playan, badar i polen och äter på samma restaurang 7 dagar i sträck. Hmm...får väl se om jag beställer in något fårhuvud. Eller gettestiklar. Återstår att se...

Det känns som att jag ska vara borta i en evighet och när jag kommer tillbaka är ingenting som förr. Lustig känsla.

Jag hinner säkert skriva något mer innan jag åker. Nu blir det sängen...Godnatt!

Can't see through the smoke


Men för f...

Åhhh, jag förstår inte...headern jag har nu är INTE den jag ska ha ju! På vissa datorer kommer den nya upp, andra inte. Störande...

I alla fall...jag och Tompa lagade asgod mat i dag vilket har resulterat i att jag kommer lukta vitlök ett år framöver. Det till och med sipprar ut i porerna. Sedan hann jag med ett besök hos kompis Sara innan jag kom hem och lirarde NHL med Tomas och Simon....Ja, jag förlorade.

Imorgon blir det jobb och efter det personalmöte hos Veronica!

Puss o gonatt

Pleased to meet you...

Så! Då har jag och syrran ägnat några timmar till fotografering, lika roligt varje gång ;) Vi lyckades hålla sams hela tiden...eller ja, till på slutet i alla fall. Vi kallade varande lite väl fula saker...men vi är vana vid det tugget. Nu är det ju så också att jag får inte ladda upp några bilder på min blogg fören Jennyfer har laddat upp dem på sin och Marias...Rules, ni vet.
Vad tycker ni om headern då? Jag är faktiskt nöjd. Tog lite tid att redigera men nu är jag mästare på picnik.com i alla fall! :) Handbollstittande blir det nu med pappa. Vi var dem enda i familjen som ville se på det, konstigt. Sedan åker jag hem till Kalmar igen...saknar en varm lägenhet med varmvatten!

Godmorgon!

Idag har jag färgat håret och det var välbehövligt kan jag säga er! Uuuh, helt grådassigt var det. Jag är just nu i skogen hos mina föräldrar och båda mina systrar är hemma. Jag och lillasyster ska göra en fotosession ihop, haha. Hon tar kort och jag "modellar". Så småning om kommer ni få resultatet på det (om vi inte hinner bli osams och jennyfer tar bort alla kort...eller nåt) hehe.


You can't force your love on someone and then just walk away, you can't walk away







Ingen utgång för Jojjo

För en gång skull bestämmer jag mig för att inte gå ut. Jag gick och köpte pizza istället och åt faktiskt upp hela. Folk tror tydligen att man är galen när man säger att man ska stanna hemma och bara ta det lugnt. Det har säkert minst varit 10 pers ikväll som frågat om jag ska ut och vart jag ska. Oj, vad populär jag är då....minst 10 pers som frågat...öööööh. Nej, men helt ärligt. Sen när blev det fel att sitta hemma och dega med en pizza och  se en sanslöst urusel film på 4:an?

Hahhaha, jag avlider. Jag kollade igenom gamla bilder och fann att jag förevigat lappen jag la i grannens brevlåda för att jag var så jävla sur när han lämnat musiken på på högsta volym och det var samma låt som spelades i 5 timmar. Nu i efterhand så kanske jag verkade lite väl tjurig, ehe. Men som sagt, vi löste det, grannen och jag. Han var faktiskt riktigt trevlig! (fast han var skåning ;)


Hej o hå

Det är äntligen lördag och det betyder att jag är ledig imorgon och kan sova ut, för sömn har jag inte prioriterat den här veckan.

Igår hängde jag med Simon och hans kompisar och spelade FIFA. Eller jag spelade i och för sig inte, kollade på och slängde in några kommentarer då och då, typ: passa! Sen körde vi TP halva natten och sen gick vi hem och då har Tomas lagat omelett till oss alla. Det satt fint!

Får se vad som händer ikväll, helst vill jag bara sova fast det är ju rätt tråkigt...

We don't waste no precious time



We don't sleep when the sun goes down.
Making up for teenage crime.

Finbesök!

Idag kom lillesyrran hit och hälsade på mig i nya lyan. Vi bänkade oss framför GTA och nötte det ett bra tag. Sedan var planen att vi skulle äta Thai men det jävla stället har ju semesterstängt nu. Vilket jädra liv det blev då. Jag som drömt om Thaimat i en hel vecka och jag är fortfarande lika sugen...Den 18:e lär jag stå utanför portarna och banka tills dem öppnar. Mmmm...curry och friterad kyckling!


Hallååå ellerrrrr

Hejhejhejhej....Det är redan den 7:e januari och Egypten börjar närma sig...ååh vad jag längtar! Annars sitter jag här i min ensamhet och kollar på Let's Dance en fredagskväll. Saknar min andra halva haha...men hon ligger och är sjuk :P Vilket jag nog också börjar bli. Onsdagskvällen var fasen inte att leka med. Oh herregud, men kul var det. Jag sa att jag nog aldrig mer ska dricka...fast det har jag sagt så ofta så det är inget man ska ta seriöst.

Hejsvejs!

Hmm...

Börjar se mörkt på saker och ting. Fast jag blir nog extra känslig nu när jag är så jädrans trött och sliten efter allting, inte bra med så mycket påfrestning för mig...jag som redan har en tendens att stressa upp mig för minsta lilla. Dessutom har jag en djävulsk huvudvärk. Ont i halsen och ont i kroppen. Känner mig som en gammeltanta i sina sista dagar.

Ja, vi får väl se vad som händer härnäst. Jag har ingen aning. Vem vet? Jag kanske hittar mig en snubbe i Kairo som vill köpa mig för några kameler. Då blir jag lätt kvar där. Så, då var det löst. Skönt. Ni får ta farväl av mig ordentligt för jag kanske stannar med en kameluppfödare i Egypten, får 20 ungar som alla heter Ahmed-nånting, blir muslim och aldrig mer återvänder till Sverige...

Ååååh, vad jag är trött på Kalmar...kliekli i hela kroppen


Lille kompis

Det här inlägget tillägnar jag Sara, aka Majzi. Två lika knäppa tjejer utan spärrar. Vi stog i hennes badrum och klämde finnar (näääe!!! uschanimeja) och jämförde vilka finnar som var värst. Min lille skövdetjej (sssssccchövde). Så ikväll har jag hängt med henne, vi har suttit som små apor och pillat bort löshår bland annat...


RSS 2.0