Typ min turdag!!!

Idag på jobbet kom Alexander Nilsson in. Han som är med i Kniven mot strupen. För er normala människor kanske det inte är en sån big deal, men för mig var det ögonblicket då jag såg honom framför mig, alldeles magiskt. Varje morgon innan jobbet tittar jag på Kniven mot strupen för att bli på bättre humör, han är ju så jävla rolig! Och nu, nu har jag sett honom med egna ögon!!!! WOOOOAAAH, jag är helt lyrisk!!! Dessutom är han riktigt jäkla snygg, synd bara att han är 20 år äldre, gift och har en unge...heheheehehe. Åh, det här kommer jag fan aldrig glömma.
Jaha, och dem senaste dagarna har jag varit lite ledig, jobbat lite, spelat biljard (!!!) med jimmy, druckit öl, ätit för mycket på donken, shoppat som en galning och....ja, typ det. Jag trivs faktiskt i sthlm :)
puss

And it goes like this

Idag är jag ledig och ska snart tillbringa några timmar på stan. Hoppas att jag hittar lite fint till lägenheten och möjligtvis lite kläder....ööhhm, det lär nog inte bli några problem. Fördelen med att bo i stockholm: Utbudet här är väl ungefär 100 gånger bättre än i Kalmar. Hahaha och jag får ju inte glömma att berätta att jag såg Kissie igår på Drottninggatan....Hur häftigt? Inte alls faktiskt. Men okej, lite roligt.
Igår på jobbet så var det en Abdul som ville köpa mig för 14 kameler, bjuda ut mig på middag osv. Fast att jag sa att jag hade pojkvän så hängde han inte riktigt med. Blä. Senare kom han in med en ros och jag tackar någon där uppe att jag just då befann mig på lagret.
Nehepp, nu ska jag gå. Bye

I love you sis


Kärlekstrubbel

Har dem senaste två timmarna fått höra om lillasysters äventyr i Berlin, Amsterdam och Paris. Såklart är det också en kille med i bilden...hon är typ döförälskad...och hon är nu lite olycklig för att dem kanske aldrig mer kommer ses...buhuuuu. Jag undrar när jag ska hitta en kille till mig. Maaaaah.
Ikväll käkade nästan hela familjen på Pizza Hut på söder.
.
Sjukt små pizzor och jag är fortfarande hungrig som ett lejon!!!
Hej då

Just nu:

Pappa kom och droppade av lite grejjer. Jag har väl som man kallar det "fullt upp"- det är kaos i lägenheten. Det återspeglar min hjärna rätt så bra faktiskt. Till råga på allt såg jag en svart katt springa över vägen, jag fick typ tvångstanke att spotta över axel: Fuck, vilken axel? Höger eller vänster? Måste ha lite salt också...helvete.

Artificially sweet, I was decieved by the wrapping

Typ en allmänt pissig dag...kiss. Frågan är varför jag måste skriva om det? Mycket förvirrad tjej med fettigt hår och snorig näsa....hmmm. Verkar som förkylningen är tillbaka och motivationen är putsväck. Hallå? Wake up.

One missed call

Har fått mig några välbehövliga skratt ikväll, det behövdes. Ett telefon samtal och det kändes som att min andra hälft var här! Synd bara att det är över 40 mil ifrån....gaaaah.
Så mycket som vi festade i somras alltså, helt sjukt. Saknar jag det? Ja.

Morning sunshines!

Oj oj oj, igår hade jag besöksrekord, inte illa! Men varför? Annars då? Vaknade för cirka 12 minuter sen, alltså klockan 15.00. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men nånting är det ju. Gick och la mig vid 01.00 igår...så alltså har jag sovit 14 timmar. Vadå sova bort mitt liv? Jag vaknade faktiskt av att grannen under mig började spela schlagerhits, vilket hon har gjort i en hel vecka. Om jag ska stå med det här i en längre tid så får jag överväga hörselkåpor, för inte fan vill jag lyssna på Digiloo Diggiley, Fångad av en stormvind, Tusen och en natt, Högt över havet eller Bra vibrationer...Åååh, kill me.

Det verkar inte vara så bra väder idag heller, regn och kallt. Jag hoppas verkligen att hösten är påväg så man kan börja använda snygga skinnjackor och stövlar....finns inget bättre än det! Hösten, komsilikomsi. Nej hörrni, ta tag i mitt liv var det ja. Ska gå igenom nåra kartonger och se vad jag kan hitta för spännande där. Imorgon kommer päronen med resten av mina grejer (läs:kläder!!!) ååh, som jag har längtat.
Hörs<½!

Hallå dääärrrrr!

Det har blivit lite söndagsjobb för mig, absolut inte mig emot! Det rullade på bra och efter jobbet gick jag till ica och köpte godis/onyttiga saker för ett par hundralappar. Vad är det för fel på mig? Fick ett sånt jädra infall och bara plockade på mig vad som helst och nu när jag är hemma så spyr jag typ så fort jag ser allt godis. Uuuuäh. Jag är inte godistypen, utan jag äter hellre sjukt mycket mat. När andra vill ha efterrätt vill jag typ ha revbensspjäll. Hmm, så vad ska jag göra av allt godis. Jag får skapa en hylla i skafferiet...en godishylla.
Jaha, och nu fick jag ett såntdära infall och ska laga korvgryta...den kommer nog bli hur god som helst! Nej, nu måste jag börja med den innan jag ångrar mig igen.!
(och det tog sjuuuukt lång tid för mig att få till den här bilden....så ni vet)

Nu ska jag laga mat och se glad ut

Fan, jag hatar att laga mat på min jävla gasspis...jag är nog den nojjigaste personen som någonsint levt på denna jord. Jag vill ju inte dö direkt.... tänk, tänk OM jag skulle glömma gasen på och sen sprängs allt.

lalala

sitter i sängen och käkar frulle...hmm, undra varför jag sitter i sängen och gör det? Jag tog en sån himla fin bild på när jag äter! haha :D Nu ska jag strax ta mig till jobbet och jobba som fan!
Hörs!

Första jobbdagen, check!

och det gick hur bra som helst! Jag kunde faktiskt inte ha önskat mig en bättre start! Alla är hur goa som helst och jag trivs som fisken i vattnet :) Och min stockholmsdialekt börja leta sig fram igen, nu är jag hemma! Jag är så jäkla glad över att jag vågade mig hit igen på vinst eller förlust...och det ser ju ut att arta sig som en riktigt bra vinst.
Bjuder på den här bilden på mig och bästis!

Ingen vet ifall det verkligen hänt

Fyyyysatan så bra det var igår! Maggan fyllde 20 bast och vi drog till Palace! Mäktaimpad över det nya ljudsystemet, kände hur hjärtat dunkade och drinken i handen skakade. Väl hemma så tjöt öronen så in i helvete! Gött! Nicky Sthlm var på Palace och ja, jag blev kär. I honom. Får se om det blir en dejt nu när vi bor så nära ;) haha. Skämtåtsido, det var grymt!
Mindre kul var det att åka buss i 6 timmar! Fan, jag däckade totalt och vakande av snor som rann och bredvid mig sitter det någon....fräsch cheyyyyy. Ska käka knäckemacka nu, titta på Dr.Who och bara chilla! Imorn ska jag skriva kontrakt
Hörs!

Såhär ser planerna ut i helgen (på ett ungefär):

Lördag:
  • Gå upp sjukligt tidigt för att ta ett sjukligt tidigt tåg till Kalmar.
  • Möta upp Maggan på parkbänken utanför systemet.
  • Gå in på systemet.
  • Handla något på systemet.
  • Hitta något att ha på mig.
  • Fira Maggans 20års dag på öland.
  • Fira Maggans 20års dag lite till.
  • Dricka upp det som inhandlades på systemet.
  • Grisa.
  • Ta oss någonstans nångång.
  • Grisa x100.
Söndag:
  • Ta mig hem till Maggan från någonstans.
  • Packa ihop mig själv och mina saker för gott.
  • Sätta mig dräggig som fan på en buss i 6 timmar okristligt tidigt, mot sthlm.
  • Ungefär 15.00 befinner jag mig i sthlm.
  • Fortfarande dräggig.
  • Ca 17.00, intar fosterställning och sover resterande timmar av dygnet.
Tack och hej!

Äntligen!

Efter 5 månader med brutet bankomatkort (hoppade över ett staket, hade bankomatkortet i bakfickan och landade konstigt...resultatet blev ett ihoptejpat kort) har jag äntligen fått hem ett nytt! Jag förstår inte hur jag har kunnat klara mig på bara chippet....nu kan jag fungera som en vanlig människa igen och sluta upp med att ta ut kontanter på ICA eller Konsum!!!! Wiiiiii :D Haha, och hur enkelt var det inte egentligen? Ibland blir jag förundrad över mig själv. Am I for real?

Lite skön musik såhär på morgonen.


Och här är en gammal favorit med Gym Class Heroes.

I'm sorry when I mention that I did not know.


Hej på er!
Det blev en riktigt bra kväll igår.
Jag är så glad över att jag bara är 20 år,
för då kan jag komma undan med allt.
Bara ha kul och inte ta allt så fruktansvärt seriöst.
För jag är inte seriös.
Skönt.

Det här blev ett såntdära lagom djupt inlägg.


Lillördag....igen!


True Blood & Kaffe

Är man vampyrnörd så är man. Dags att se om säsongerna från början, till det några koppar kaffe.
Ikväll ska jag åka tillbaka till Kalmar!

Well, what's cooking good looking?

Godmorgon, typ. Jag har vänt på dygnet helt totalt. Känner mig som en degig person med noll framtidsplaner överhuvudtaget. Det är helt okej för mig att känna så, för jag vet att om bara några dagar kommer jag att ha fullt upp åt alla möjliga håll och kanter. Förresten, framtidsplaner hit och dit. Jag har aldrig varit den som har varit den som planerat saker. Så varför ha planer för framtiden? Varför ens tänka på framtiden? Ingenting blir ju ändå som man har tänkt sig. Jag tar det som det kommer. Fan, att jag alltid ska känna efter hur allting känns. Eufori är det rätta ordet att beskriva känslan jag har just nu. Och nej, jag har inte fått den känslan av amfetamin eller ecstasy (om nu någon skulle tro det!?). Möjligtvis av lite för mycket kaffe.

Alla har väl önskat någon gång att man var någon annan. Eller att man var lite tuffare i den situationen, vågade säga ifrån mer, säga precis vad man tycker, inte vara feg för att visa hur man känner, hur mycket man tycker om någon, eller till och med hur illa man tycker om någon. Våga ta ett beslut och sedan stå fast vid det. Vara världens bästa, snällaste, mest älskvärda och vackraste person som alla tycker så mycket om. Ha all karisma i världen och gå med huvudet högt och aldrig tvivla på sig själv och sin förmåga. Innan var jag dörrmattan alla klev på, vågade aldrig säga ifrån, blev behandlad som skit. Vågade aldrig säga vad jag tyckte och tänkte och hade världens sämsta självförtroende. Inte nu längre, tack och lov. Visserligen är jag fortfarande känslomässigt handikappad och har väldigt svårt att släppa in nytt folk nära inpå. Men, jag gör framsteg. 

Så, framtidsplaner eller ej. Imorgon är en ny dag som aldrig mer kommer komma tillbaka. 
Hörs imorn!






Årets första och sista kräftskiva

I torsdags höll min lillasyster kräftskiva i våran sjöbod precis vid stranden. Det var hur mysigt som helst med tända ljus, gitarrspel, lite öl och regn som öste ner utanför och god mat såklart (fast jag hatar kräftor). Det var också första gången Maggan träffade mina päron och fick se hur jag bodde....eller har bott, kanske jag ska säga. Även om mina föräldrars hem aldrig känts som "hem" för mig kommer jag ändå sakna det här stora fina huset. I alla fall, det blev en mysig kväll med mycket sång och skratt :)

The Sims

Jag har lyckats lägga beslag på The Sims 3 som nu skall installeras på datorn. Bygga hus och inreda dem är ju löjligt roligt! Hörs om några dygn.

Det regnar

Idag har jag ungefär inte gjort nånting. Klockan är visserligen bara 15.42.
Men det känns typ som att dagen är över i alla fall.
Sjukt synd att jag börjat vakna framåt 12 rycket nuförtiden.
Dagarna blir ju ovanligt korta då.

Vad har jag gjort då?
Jag har plågat mamma genom att:
1. Följa efter henne vart hon än går (slutade upp med det när hon efter en timme bara satt still i sin kontorsstol och jobbade).
2. Fortsatte följa efter henne när hon väl rest sig upp. Uppgraderade min jobbhets-grad genom att sjunga. Högt. Och falskt. Plågsamt högt. Ännu mer falskt.
3. Hittade en text på danska som jag började läsa upp högt för henne. På danska då. Eller "Danska". Johanna-Danska. Stört kul, kunde knappt sluta.

Hmm, ungefär det har jag gjort. Sen har jag förståss funderat klart på när jag drar upp till Sthlm, for real. Och det blir på söndag. 11/9. Jag ska nog inte ta flyget då?

Sen i Lördags den 27/8

Glömde bort för ett tag att jag faktiskt har en blogg. Helt otroligt att jag fortfarande har besökare som kikar in här, i denna smått värdelösa och ointressanta blogg. Eller det är inte bloggen som är ointressant, det är väl jag. Haha! I alla fall. Förra lördagen var sist jag uppdaterade...hmm, och det som hände följande på lördagskvällen kommer jag faktiskt inte ihåg. Allt har jag fått återberättat för mig, och det var ingen rolig histora. Det var första gången på hela sommaren som jag inte lyckades att ta mig in på Vallen. Då kan ni ju tänka er i vilket skick jag var i. Pipes kom jag in på, men det var bara för att dem inte hade någon vakt...Stackars er som fick bära omkring på mig. Blåmärken finns fortfarande kvar och än idag upptäcker jag nya, jag undrar vad som försiggått egentligen när man fått blåmärken över hela kroppen. Hade jag en kul sista partykväll i Kalmar? (Det var med den inställningen jag gick in med när jag visste att det var sista gången....med facit i handen så skulle jag inte ha haft den inställningen i och med att jag gick all in x 1000). Så, åter till frågan: Hade jag en kul sista partykväll i Kalmar lördagen den 27/8? Svar: Nej. Ångesten jag hade när jag vaknade upp sen var faktiskt obeskrivlig. Vad fan hände?



Ja, det var den lördagen, det. Sen i lördags den 27/8 har jag bott på Maggans soffa, jag har hunnit flytta ut från mitt rum och är numera hemlös (i Kalmar....vilket känns konstigt), ägnat många minuter åt att ha ångest för det som hände i lördags (vad det nu var), åkt fram och tillbaka genom smålands skogar, kollat på alla CSI-program med Maggan varenda kväll, firat Maggans pappa en onsdagskväll med hennes mormor, morfar, farfar och hennes mormors bror och det var väldigt intressant att delta i konversationer med folk som hade en medelålder på över 40 år. Det har hänt mycket mer sen lördagen den 27/8...men jag kommer inte ihåg så mycket mer. Eller jo, igår vågade jag mig tillbaka till Vallen igen...jag kände mig som en hund med har svansen mellan benen. Tur att vakterna tycker så mycket om mig, trots otaliga incidenter i somras som kanske inte har varit dem mest tilltalande. Hur konstigt det än låter så kommer jag sakna Vallen, hahaha. Mitt andra hem har det varit, kan man säga. Även om det ibland kan vara så tråkigt på vallen att man bara vill pilla ut sina ögon och spy i någons väska, så har vi alltid roligt, jag och Maggan. Vad skulle jag göra utan dig? Vad SKA jag göra utan dig nu när jag flyttar? Hmmm....


Så kommer vi till den här frågan som alla ställer "-När flyttar du? Hur går det i Sthlm? Börjat jobba än?" Vet inte när jag flyttar. Det går nog bra i Sthlm. Nej, jag har inte börjat jobba än...men snart.
Satan, vad jag längtar till att flytta nu. Jag kan ju sticka upp redan nu...men jag är inte riiiiktigt redo att lämna Kalmar än. Jag tänkte spendera några dagar hemma hos mamma och pappa först. Slappna av, vila upp mig, relaxa helt enkelt. Ta allt som det kommer, inte bry mig om nånting....och vips så är det vinter och luften härligt kylig och fingrarna stelfrusna. Åh, vad jag längtar. I alla fall....jag vet fortfarande inte när jag flyttar. Den frågan får jag fundera lite mer på tills på måndag. Då vet jag. Jag ska bara citera ett sms jag fick från min kära mor i lördags: "Läget? Ge fan i att dricka! Tänk på att fulla människor är fula och stinker skit ur munnen!!! Skicka sms när du är hemma hos Magda! Var rädd om dig och håll ihop med Magda! Kram Mamma. Aaaw, hur gulligt? Jättegulligt.

RSS 2.0